GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Egy tucaton tartottuk a Kisvárdát
Egy tucaton tartottuk a Kisvárdát

A K&H női kézilabda liga 14. fordulójában a Kisvárda Master Good SE vendégeként lépett pályára a Győri Audi ETO KC. A találkozón megmutatkozott a két csapat közötti különbség már a kezdő sípszó elhangzásától. Az első félidőben 5 gólon tartotta ellenfelét a Győr a szokásos kemény védekezése és mögötte Solbergnek köszönhető remek kapusteljesítménye miatt. A második játékrész sem mutatott más képet, Glauser a kapuban remekelt, a védőfalon eredményesen mindössze hét alaklommal hatolt át az ellenfél, támadásban pedig végig tartották a Rába-partiak a tempót, aminek eredményeként majdnem negyven találatot szereztek Ofedalék.

Hosszú út vár a csapatra – Kisvárda a következő ellenfél
Hosszú út vár a csapatra – Kisvárda a következő ellenfél

A K&H női kézilabda liga 14. fordulójában Kisvárda felé veszi az irányt a Győri Audi ETO KC, hosszú utazást követően lép majd pályára a Rába-parti zöld-fehér együttes február 28-án vasránap 18 órától. A találkozó előtt a norvég kiválóságot, Kari Brattsetet kérdeztük, aki a mindig acélosan kemény ETO-védőfal oszlopos tagja.

Új víz a csapat szolgálatában
Új víz a csapat szolgálatában

Február közepétől új szponzora van a Győri Audi ETO KC csapatának, a Pannonhalmi Főapátsághoz tartozó prémium vízmárka, a Vis Vitalis szállítja ezentúl a csapat tagjai számára az ásványvizet az edzésekhez és a mérkőzésekhez.

„Gyors, tempó-kézilabdát játszottunk” - meccsösszefoglaló
„Gyors, tempó-kézilabdát játszottunk” - meccsösszefoglaló

A K&H női kézilabda liga 13. fordulójában a Győri Audi ETO KC magabiztos győzelmet aratott a tabella második helyezettje, a Mosonmagyaróvár ellen. A mérkőzés után Danyi Gábor vezetőedző mondta el véleményét.

Rangadót játszottak ifistáink
Rangadót játszottak ifistáink

A Győri Audi ETO KC Akadémiai csoportjai sorra játsszák bajnokságaik mérkőzéseit. Az ifjúsági I. osztályban a tabella első két helyezettje mérte össze tudását, a Szombathely együttesét fogadták ifistáink. A többi csoport is több találkozón derekasan helytállt.

13 gólos sikert arattunk az MKC ellen 
13 gólos sikert arattunk az MKC ellen 

A K&H női kézilabda liga 13. fordulójában legközelebbi ellenfeléhez utazott a Győri Audi ETO KC. A Motherson Mosonmagyaróvári KC elleni találkozón első perctől vezettek a győri zöld-fehérek, a második játékrészben csak annyi volt a kérdés, mennyi lesz a gólelőny a lefújáskor az eredményjelzőn. 

Klubszomszédunkhoz utazunk – következő bajnoki ellenfelünk a Mosonmagyaróvár
Klubszomszédunkhoz utazunk – következő bajnoki ellenfelünk a Mosonmagyaróvár

A K&H női kézilabda liga 13. fordulójában legközelebbi ellenfeléhez utazik a Győri Audi ETO KC. Február 24-én szerdán 18:30 kezdettel a Motherson Mosonmagyaróvári KC vendégeként lépnek pályára a győri zöld-fehérek. Hasonló felállásban a két csapat 2019 novemberében találkozott utoljára, amikor magabiztos győzelmet aratott az ETO az UFM Arénában. A találkozót megelőzően az utóbbi időben szuper formát mutató francia hálóőrt, Amandine Leynaud-t kérdeztük meg várakozásairól.

Elhunyt Zlatko Saracevic             
Elhunyt Zlatko Saracevic             

Megrendülve értesültünk a szomorú hírről, miszerint 59 éves korában elhunyt Zlatko Saracevic. Az egykori kitűnő játékos, remek edző és nemes ellenfél tragikus hirtelenséggel távozott.  A Győri Audi ETO KC minden tagja őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak, és csapatának a horvát Podravka Vegeta gárdjának.

Nyugodj békében Sara Papa!

     

„Nagyon komolyan védekeztünk” - meccsösszefoglaló
„Nagyon komolyan védekeztünk” - meccsösszefoglaló

A Győri Audi ETO KC a Boglári Akadémia-SZISE ellenfeleként aratott nagy arányú győzelmet a K&H női kézilabda liga 20. fordulójában. A mérkőzést követően Danyi Gábor vezetőedző értékelte csapata teljesítményét.

Hoztuk a kötelezőt a NEKA ellen
Hoztuk a kötelezőt a NEKA ellen

A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában a Boglári Akadémia-SZISE vendégeként lépett pályára a Győri Audi ETO KC. A zöld-fehérek nem hagytak kétséget afelől, ki diktál ezen a mérkőzésen. A végén csak a gólarány volt kérdéses.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMAGYŐR-SZOL
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Padthai WokbarNutri8MedVie
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!