GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Mondj egy mesét a gyógyulásért!
Mondj egy mesét a gyógyulásért!

A mesék gyógyító erejéről már számos kutatás készült, melyek eredménye bizonyította, hogy igenis szükségünk van a mesék világára! A „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk következő állomásaként a nagy mesemondó, Hans Christian Andersen születésnapja alkalmából, a gyermekkönyvek nemzetközi napja (április 2.) apropóján egyesületünk könyvgyűjtést szervez a március 30-ai Siófok elleni hazai bajnokin.
Hozd el kedvenc gyermekkori meséd vagy napjaink modern történetét – segíts Te is, ajándékozz mesét!

Nincs megállás…
Nincs megállás…

A márciusi hosszú hétvégén megrendezésre került Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntőjében a Ferencváros együttese ellen aratott fergeteges győzelmet követően, egy lélegzetvételnyi szünet után játékosaink jelentős hányada máris hazája válogatottjában találta magát. A válogatott összetartások hetében a felnőtt játékosok mellett az utánpótlás keretek edzőtáborára is sor kerül, s külön öröm számunkra, hogy a csapatokban szép számban jelen vannak zöld-fehér tehetségeink is.
Kitartást és jó munkát kívánunk mindenkinek!

„Igazi csapatmunka volt” – összefoglaló
„Igazi csapatmunka volt” – összefoglaló

Hazai nagy riválisunk, a Ferencváros együttese elleni összecsapások mindig különösen fontos presztízskérdést jelentenek mindkét fél számára. Nem volt ez másképp az elmúlt hétvégén sem, ahol ráadásul a Magyar Kupa sorsa forgott kockán, így tehát izgalmaknak egyáltalán nem volt híján a Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének végjátéka. Danyi Gábor együttese fantasztikusan kezdte a találkozót, s a kiváló csapatmunka meg is hozta eredményét – a Győri Audi ETO KC együttese megvédte címét és a lányok tizennegyedik alkalommal is magasba emelhették a trófeát!
Szép munka!!

KUPAGYŐZTESEK VAGYUNK!
KUPAGYŐZTESEK VAGYUNK!

A Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntőjének az idei évben a debreceni Főnix Csarnok adott otthont. Az első játéknapon lejátszott elődöntők eredményeire pillantva mondhatni, minden a papírforma szerint alakult, így jöhetett létre a sokak által izgatottan várt FTC-Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO KC rangadó a döntőben. Csapatunk remekül kezdte a találkozót – Leynaud parádésan védte kapunkat, a kőkemény védekezéssel pedig gyors és eredményes támadójáték párosult. A második félidő elején kissé megtorpantunk, azonban sikerült megráznunk magunkat és a végén három gólos győzelmet ünnepelhettünk – mindez azt is jelenti, hogy 14. alkalommal is magasba emelhettünk a Magyar Kupát!
SZÉP VOLT CSAJOK!
Végeredmény: 29-32

Rangadó a kupadöntőben
Rangadó a kupadöntőben

Papírforma eredmények születtek a Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntőjének szombati elődöntőiben. A Ferencváros könnyedén verte a Dunaújvárost, míg csapatunk szintén simán diadalmaskodott az Érd felett. A fővárosi zöld-fehérek elleni kupadöntőre március 17-én, vasárnap 18:00-kor kerül sor a debreceni Fönix Csarnokban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Bejutottunk a Magyar Kupa döntőjébe
Bejutottunk a Magyar Kupa döntőjébe

A Török Bódog Magyar Kupa Négyes Döntőjének elődöntőjében együttesünk az Érd csapatával mérkőzött meg. A győri lányok a várakozásoknak megfelelően rögtön a kezükbe vették a mérkőzés irányítását és az első félidő végére kialakított öt gólos előnyüket a második félidőben növelni is tudták, így bejutottak a holnapi fináléba, ahol az FTC-Rail Cargo Hungariával csapnak össze a végső győzelemért. Végeredmény: 26-39

Pro Urbe Győr díjat kapott Róth Kálmán
Pro Urbe Győr díjat kapott Róth Kálmán

Rangos elismerésben részesült Róth Kálmán, a Győri Audi ETO KC szakmai igazgatója. Győr város Pro Urbe Győrdíjjal tüntette ki a március 15-i ünnepi díszközgyűlésen.

A döntőbe jutás a cél az Érd ellen
A döntőbe jutás a cél az Érd ellen

A március közepi hosszú hétvége komoly izgalmakat tartogat a kézilabdabarátok számára, ugyanis 2019. március 16-17. között a debreceni Főnix Csarnok ad otthont a Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntőjének, melyen eldől, hogy ki nyeri a kupát a 2018/2019-es idényben. Természetesen együttesünk nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy megvédje címét és zöld-fehér mezes lányaink aranyéremmel a nyakukban térhessenek haza. A szombati elődöntőkben csapatunk az Érd együttesével küzd meg a fináléba jutásért, míg a másik ágon az FTC-Rail Cargo Hungaria a Dunaújvárosi KKA-val játszik. Az összecsapásokat az M4 Sport élőben közvetíti!

Az igazi izgalmak küszöbén
Az igazi izgalmak küszöbén

A 2018/2019-es szezon különösen izgalmas és várakozásokkal teli időszaka előtt állunk – a kiváló BL-középdöntős menetelést, és ezáltal a nemzetközi versenysorozat negyeddöntőjében való szereplés kiharcolását követően a közelgő, március 16-17-ei hétvége ugyanis már kupagyőzelmet hozhat a konyhára, ha minden a terv szerint halad. A Győri Audi ETO KC együttese ezidáig sem unatkozott különösebben, azonban az idény végéig hátralévő bő két hónapban jelentősen felgyorsulnak az események, sűrű menetrend elébe nézünk…

Ismét szivacstornának adott otthont a Magvassy Mihály Sportcsarnok
Ismét szivacstornának adott otthont a Magvassy Mihály Sportcsarnok

Március 13-án (csütörtökön) 12 lelkes kis csapat részvételével folytatódott az ETO Szivacskézi Fesztivál, a 2010. január 1. után születettek korosztálya számára. A párharcok kétszer hat csapatot felvonultató csoportmérkőzésekkel kezdődtek, az izgalmakkal teli nap végén pedig a Tatabánya „A” együttese ünnepelhetett tornagyőzelmet.
Gratulálunk!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!