GYŐRI ETO KFT.
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

KÖSZÖNJÜK! – szurkolói búcsú a szezontól
KÖSZÖNJÜK! – szurkolói búcsú a szezontól

A Bajnokok Ligája FINAL4 bronzmérkőzésének másnapján a Győri Audi ETO szurkolóival közösen búcsúzott a 2022/2023-as idénytől. Az Audi Aréna Győr lelátója ismét zöld-fehérbe öltözött és a „Hajrá ETO” mellett könnycseppek is legördültek az emberek arcán.

A szív diadala – Bronzérmes a csapatunk
A szív diadala – Bronzérmes a csapatunk

Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4 bronzmérkőzésén a Győri Audi ETO a dán Team Esbjerg együttesével mérkőzött meg. Az első percektől kezdve irányította a mérkőzést az ETO, és a félidő hét gólos győri vezetéssel zárult. A második játékrészben felzárkózott a dán együttes, de végül 28-27-es győzelemmel a 2022/2023-as Bajnokok Ligája FINAL4 bronzérmese a Győri Audi ETO.

Az Esbjerg ellen játszunk a bronzéremért
Az Esbjerg ellen játszunk a bronzéremért

A Győri Audi ETO két gólos vereséget szenvedett a címvédő Vipers Kristiansand ellen az EHF Bajnokok Ligája FINAL4 elődöntőjében, így a bronzéremért szállnak harcba a győri lányok. A második elődöntőben az is eldőlt, hogy a csapat ellenfele a dán Team Esbjerg lesz. A bronzmérkőzést június 4-én, vasárnap 15:15-kor rendezik az MVM DOME-ban.

Vereség az elődöntőben – Bronzéremért játszik a csapat
Vereség az elődöntőben – Bronzéremért játszik a csapat

Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4 elődöntőjében a Győri Audi ETO a norvég Vipers Kristiansand együttesével találkozott az MVM DOME-ban. Az első percektől kezdve a címvédő irányított a találkozón, és végül két gólos győzelmet aratott.

A Vipersen keresztül vezet az út a BL döntőbe
A Vipersen keresztül vezet az út a BL döntőbe

A szezon legjobban várt hétvégéjéhez érkezett a Győri Audi ETO.  Június első hétvégéjén az EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ban szerepel a csapat. Az elődöntőben a tavalyi Bajnokok Ligája győztes Vipers Kristiansand lesz az ellenfél. A mérkőzés 2023. június 3-án, szombaton 15:15-kor kezdődik az MVM Dome-ban és a Sport1 élőben közvetíti.

Akadémistáink győzelmekkel zárták a szezont
Akadémistáink győzelmekkel zárták a szezont

Elmúlt héten Akadémia 1-es és 3-as csapatunk is pályára lépett a 2022/23-as szezon utolsó fordulójában. Előbbiek először az U19 I. osztályban, majd az NB II-ben is győzelmet arattak, míg utóbbiak az U19 III. osztályban gyűjtötték be a két pontot. A győzelmeknek köszönhetően akadémistáink az NB II-ben a harmadik helyen zártak, míg az U19 III. osztályban megnyerték a bajnokságot.

Búcsúzzunk közösen a 2022/2023-as szezontól
Búcsúzzunk közösen a 2022/2023-as szezontól

A Győri Audi ETO és Győr Megyei Jogú Város közös szezonzáróra vár minden szurkolót 2023. június 5-én, hétfőn 19 órára az Audi Aréna Győr elé. Gyertek és köszöntsük együtt kedvenceinket.

Izzik a csarnok, itt a MAGYAR BAJNOK!
Izzik a csarnok, itt a MAGYAR BAJNOK!

A K&H női kézilabda liga utolsó, 26. fordulójában a Győri Audi ETO a Motherson Mosonmagyaróvár együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Fordulatokkal tűzdelt mérkőzésen végül öt gólos győzelmet aratott az ETO.  A klub ezzel megszerezte a 17. bajnoki címét.

Az utolsó bajnoki következik – bajnokavatás az Audi Aréna Győrben
Az utolsó bajnoki következik – bajnokavatás az Audi Aréna Győrben

2023. május 27-én, szombaton lezárul a 2022/2023-as magyar női kézilabda idény a Győri Audi ETO számára. A K&H női kézilabda liga utolsó, 26. fordulójában a Motherson-Mosonmagyaróvár együttese érkezik az Audi Aréna Győrbe. A találkozó 16:30-kor kezdődik, melyet az M4 Sport tévécsatorna élőben közvetít. A mérkőzés után kerül sor a magyar bajnoki aranyérmek átadására. Jegyek még kaphatóak az összecsapásra.

Élvonalbeli kölcsönjáték Győri Alexának
Élvonalbeli kölcsönjáték Győri Alexának

A Győri Audi ETO fiatal, az első csapatban már bemutatkozó tehetsége, Győri Alexa a következő évadban Praktiker-Vác csapatában folytatja pályafutását. A hálóőr továbbra is a klub kötelékében marad, a szerződés csupán egy éves kölcsönadásról szól.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!