GYŐRI AUDI ETO KC
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Kisorsolták az új évad BL csoportjait 
Kisorsolták az új évad BL csoportjait 

Az Európai Kézilabda Szövetség bécsi központjában elkészítették EHF Bajnokok Ligája 2022/2023-as szezonjának sorsolását. Csapatunk az első kalapból várta az eseményt és végül a B csoportba került több régi és néhány új ellenféllel is találkozunk.  

Köszönünk mindent, Doudou!
Köszönünk mindent, Doudou!

A mai nappal hivatalosan is véget ér a 2021/2022-es szezon, ezért szeretnénk elbúcsúzni ezen a felületen is távozóinktól. A Győri Audi ETO KC világklasszis francia kapusa, Amandine Leynaud a szezon közben eldöntötte, hogy az idény végén befejezi aktív sportolói karrierjét. A kiváló hálóőr 2018 nyarán csatlakozott csapatunkhoz, most tőle búcsúzunk.

Utánpótlás szezonértékelő 11. rész – Akadémia 1
Utánpótlás szezonértékelő 11. rész – Akadémia 1

Zárul cikksorozatunk a Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatainak szezonértékelésével. A Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es együttese Pigniczki Krisztina vezetésével az NB I/B-ben, valamint az Ifjúsági I. osztályban mérettethette meg magát.

Köszönünk mindent, Laura!
Köszönünk mindent, Laura!

2022. június 30-án hivatalosan is véget ér a 2021/2022-es szezon, ezért szeretnénk elbúcsúzni ezen a felületen is távozóinktól. A szezon végén távozik Laura Glauser Győrből, a francia hálóőr a következő szezonban így már más csapatban folytatja pályafutását, most tőle is búcsúzunk.

Utánpótlás szezonértékelő 10. rész – Akadémia 2
Utánpótlás szezonértékelő 10. rész – Akadémia 2

Folytatjuk cikksorozatunkat utánpótlás csapataink szezonértékelésével. A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es együttese Bordásné Horváth Marianna vezetésével a Serdülő I. osztályban, valamint az NB II-ben indult.  

Köszönünk mindent, Crina!
Köszönünk mindent, Crina!

2022.  június 30-án hivatalosan is végetér a 2021/2022-es szezon, ezért szeretnénk elbúcsúzni ezen a felületen is távozóinktól.  Crina Pintea magánéleti okok miatt egy szezon után hagyja el klubunkat, ezért elsőként tőle köszönünk el.

Végleges a BL indulók névsora
Végleges a BL indulók névsora

Az Európai Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a 2022/2023-as EHF Bajnokok Ligájában induló 16 csapat névsorát. Az már korábban biztossá vált, hogy magyar bajnokként Győri Audi ETO KC biztos résztvevője lesz a sorozatnak.

Utánpótlás szezonértékelő 9. rész – Akadémia 3
Utánpótlás szezonértékelő 9. rész – Akadémia 3

Folytatódik a cikksorozatunk az utánpótlás csapataink szezonértékelésével. A Győri Audi ETO KC Akadémia 3-as együttese Kocsis Tibor vezetésével a Serdülő I. osztályban, valamint az Ifjúsági II. osztályban indult. 

Utánpótlás szezonértékelő 8. rész – Akadémia 4
Utánpótlás szezonértékelő 8. rész – Akadémia 4

Folytatódik a cikksorozatunk az utánpótlás csapataink szezonértékelésével. A Győri Audi ETO KC Akadémia 4-es együttese Kerékgyártó Zsolt vezetésével a Serdülő II. osztályban, valamint az U15-ös bajnokságban indult. 

Utánpótlás szezonértékelő 7. rész – U14
Utánpótlás szezonértékelő 7. rész – U14

Folytatódik a cikksorozatunk az utánpótlás csapataink szezonértékelésével. A Győri Audi ETO KC együttese Konkoly Tamás vezérletével megnyerte az U14-es korosztály Középső házát a 2021/22-es szezonban.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!