GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Boldog születésnapot kívánunk, Fodor Csenge!
Boldog születésnapot kívánunk, Fodor Csenge!

Csapatunk fiatal tehetséges balszélsője, Fodor Csenge április 23-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk boldog születésnapot és további sportsikereket!

“Végig koncentráltan játszottunk” - összefoglaló
“Végig koncentráltan játszottunk” - összefoglaló

Zöld-fehér szurkolótáborunk nagy örömére a húsvéti hosszú hétvége sem volt híján bajnoki mérkőzésnek. Danyi Gábor együttese ugyanis a Kisvárda csapatát fogadta az Audi Aréna Győrben, s aratott magabiztos győzelmet, ezáltal is tovább biztosítva helyét a bajnoki tabella első helyén.

Könnyed győzelem a Kisvárda ellen
Könnyed győzelem a Kisvárda ellen

A húsvéti hosszú hétvégén is szép számban, közel 2700 szurkoló látogatott el az Audi Aréna Győrbe, hogy zöld-fehér mezes kedvenceinek szurkoljon a magyar bajnokság soron következő fordulójában. Ellenfelünk ezúttal a Kisvárda együttese volt, akik felett magabiztos és könnyed játékkal, kapusaink remek teljesítményének köszönhetően 17 gólos győzelmet arattunk, így továbbra is őrizzük veretlenségi szériánkat.
Végeredmény: 36-19

A Kisvárda ellen folytatjuk szombaton
A Kisvárda ellen folytatjuk szombaton

A hétközepi Érd elleni idegenbeli győzelmet követően a győri lányok nem sok pihenőt kaptak, hiszen április 20-án (szombaton) már ismét a pályán láthatjuk őket. Ezúttal a bajnoki tabella középmezőnyében szereplő Kisvárda együttesét fogadjuk a K&H női kézilabda liga soron következő találkozóján, az Audi Aréna Győrben. Tartsanak velünk!

Összefoglaló nyilatkozatok
Összefoglaló nyilatkozatok

A K&H női kézilabda liga 21. fordulójában Érden léptek pályára zöld-fehér mezes kedvenceink, akik a mérkőzés számottevő részében uralni tudták a játékot, így végül újabb két bajnoki pont birtokában térhettek haza.

Lébényben versenyzett az utánpótlás
Lébényben versenyzett az utánpótlás

2019. április 16-án Lébény adott otthont a szezon utolsó dobójáték tornájának, melyen húsz csapat küldte harcba a 2011. január 1. után született kis kézilabdapalántákat. A képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára a HC DAC állhatott fel, míg utána a Kölyökkézi Kék és a Gárdonyi „A” csapata végzett.
Gratulálunk!

Tisztújító küldöttgyűlést tartott a Magyar Kézilabda Szövetség
Tisztújító küldöttgyűlést tartott a Magyar Kézilabda Szövetség

Április 17-én (szerdán) tartotta tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Kézilabda Szövetség, melyen a küldöttek tisztségviselőikről szavaztak. Egyhangú döntéssel újabb négy évre dr. Kocsis Mátét választották elnöknek, s nagy örömünkre győri neveknek sincs híján az elnökség Görbicz Anita (elnökségi tag) és Pálinger Katalin (a női szakágért felelős alelnök) személyében. A szövetség a küldöttgyűlés végén kitüntetésben részesítette klubunk örökös tiszteletbeli elnökét, Vanyus Attilát.
Gratulálunk!

Magabiztos pontgyűjtés Érden
Magabiztos pontgyűjtés Érden

A K&H női kézilabda liga soron következő 21. fordulójában a bajnoki tabella harmadik helyén álló Érd csapatához utazott zöld-fehér mezes együttesünk. A találkozó első percétől a kezünkbe vettük az irányítást, a gyors és eredményes támadójáték kemény védekezéssel és kiváló kapusteljesítménnyel párosult, mely együttesen a győzelem receptjének is bizonyult.
Végeredmény: 27-31

Dr. Bartha Csaba a DIGI Sport vendége volt
Dr. Bartha Csaba a DIGI Sport vendége volt

Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke a DIGI Sport "Reggeli Start" c. műsorának - valamint az M1 televízió délelőtti adásának is - vendége volt, ahol a klub körüli aktualitásokról, kiemelten a közelgő, 2019. május 11-12. között Budapesten megrendezésre kerülő DELO WOMEN'S EHF FINAL4-ról esett szó. 

Érdre utazunk szerdán
Érdre utazunk szerdán

A BL-negyeddöntők oda-visszavágós találkozóit követően ismét a magyar bajnokság megmérettetései kerülnek napirendre – a következő állomás: Érd. A K&H női kézilabda liga 21. fordulójában 2019. április 17-én (szerdán) 18 órakor Érden lépünk pályára – a mérkőzés eseményeit hivatalos YouTube csatornánkon online élőben nyomon követhetik!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!