GYŐRI ETO KFT.
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Sikeres hajmáskéri forduló
Sikeres hajmáskéri forduló

A Győri Audi ETO KC csapata az elmúlt hétvégén Hajmáskéren vendégszerepelt az U15 II. osztályban. Róth Kálmán fiataljai mindkét mérkőzésüket fölényesen megnyerve utazhattak haza.

Felemás eredmények hazai pályán
Felemás eredmények hazai pályán

Az elmúlt hétvégén a Győri Audi ETO KC Akadémia 3-as csapata egy győzelemmel és egy vereséggel zárta az U15 I. osztály küzdelmeit.

Két hazai győzelem az Akadémián
Két hazai győzelem az Akadémián

A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es és 3-as csapata is pályára lépett az elmúlt héten. Fiataljaink hazai pályán zsebelhették be a két pontot az U17. I., valamint az U19 III. osztályban.

Egy tucat góllal nyert csapatunk
Egy tucat góllal nyert csapatunk

A K&H női kézilabda liga 6. fordulójában a Győri Audi ETO a Békéscsaba együttesét fogadta. Az első percekben döcögősen indult a játék csapatunk számára,  a félidőben négy gólos előnyben voltak kedvenceink. A második játékrészben beindult a győri gólgyártás, és végül 36 – 24-re győzött csapatunk.

Szezonzáró Dobójáték Fesztivál
Szezonzáró Dobójáték Fesztivál

A Győri Audi ETO KC és a Lébényi Kézilabda SE közös szervezésében került megrendezésre 2022. december 5-én az idei szezon harmadik, egyben utolsó Dobójáték Fesztiválja.

A Békéscsaba érkezik az Audi Aréna Győrbe
A Békéscsaba érkezik az Audi Aréna Győrbe

 A K&H női kézilabda liga 6. fordulójában a Győri Audi ETO KC az újonc Békéscsaba együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2022. december 7-én, szerdán 18 órakor kezdődik. A mérkőzésre jegyek még kaphatóak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szerdán 17 órától kezdődik a beengedés az Arénába.

Magabiztos akadémiai siker az Ajka ellen
Magabiztos akadémiai siker az Ajka ellen

December első szombatján a Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es csapata hazai pályán aratott magabiztos győzelmet az Ajka együttese ellen az NB II-es bajnokságban.

Összefogásból is jeles – ismét segített az ETO-család
Összefogásból is jeles – ismét segített az ETO-család

A Jó Cselekedet kampány keretein belül, a hétvégi Bajnokok Ligája mérkőzésen összegyűlt felajánlásokat adták át csapatunk képviselői a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium tanulói számára. A sok felajánlást, melyek végül nem fértek el egy kisbuszban nagy örömmel fogadták az intézmény lakói és dolgozói.

Időpontváltozások!
Időpontváltozások!

A Győri Audi ETO két bajnoki mérkőzésének időpontja is megváltozott. A Kisvárda elleni hazai és a DVSC elleni idegenbeli összecsapás kezdési időpontjai módosultak.

Pár hetes kihagyás vár Ana Grosra
Pár hetes kihagyás vár Ana Grosra

A Rapid Bukarest elleni mérkőzés második félidejében ütközött Ana Gros a vendégek egyik játékosával és el kellett hagynia a pályát. Ugyan sportolónk még visszatért a győztes meccs hajrájában a mérkőzésbe, de a találkozót követő részletes vizsgálatok sajnos igazolták az első feltevéseket, és pár hetes kihagyásra biztosan számíthat a remek formában lévő átlövőnk orrsérülés miatt.
 

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!