GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Győzelemmel indított Akadémia 4-as csapatunk a serdülő II-ben
Győzelemmel indított Akadémia 4-as csapatunk a serdülő II-ben

A Győri Audi ETO KC Akadémiájának 4-es csapata megérdemelt győzelemmel kezdte a Leány Serdülő II. bajnokságot. Kerékgyártó Zsolt edző elégedett tanítványai teljesítményével.

Jegyek még kaphatóak a Moszkva ellen
Jegyek még kaphatóak a Moszkva ellen

A Győri Audi ETO KC soron következő hazai mérkőzésén az orosz CSZKA Moszkva együttesét fogadja a DELO EHF Bajnokok Ligája 3. fordulójában. A találkozóra jegyek még kaphatóak!
Gyere Te is, szurkoljunk együtt a csapatnak, töltsük meg az Audi Aréna Győrt!

Ljubljana a következő állomás a BL-ben
Ljubljana a következő állomás a BL-ben

2021. szeptember 18-án, szombaton 18 órakor a Győri Audi ETO KC Szlovéniában lép pályára a DELO EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájában. A kiírás második fordulójában a szlovén rekordbajnok Krim Ljubljana lesz lányaink ellenfele. A mérkőzés előtt Stine Oftedalt kértük, mondja el várakozásait a találkozóról.

Akadémia 3: Győzelem a DKKA ellen
Akadémia 3: Győzelem a DKKA ellen

Győzelemmel kezdte Akadémia 3-as csapatunk a Női Ifjúsági II. osztály küzdelmeit. Az első játéknapon a Kocsis Tibor irányította együttes 36 – 28-as győzelmet aratott a DKKA II. felett.

Felemás játéknap az Akadémián
Felemás játéknap az Akadémián

A Győri Audi ETO KC újonc Vasas elleni hazai mérkőzése mellett ezen a napon pályára lépett Akadémia I-es és II-es csapatunk is az Audi Aréna Győrben. A Bordásné Horváth Marianna által vezetett Akadémia II-es csapat a Dabas együttesét győzte le, míg Akadémia I-es fiataljaink a NEKA II-től szenvedtek vereséget.

Faluvégi Dorottya túl van a műtéten
Faluvégi Dorottya túl van a műtéten

A Vasas elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett ujjsérülést csapatunk jobbszélsője, Faluvégi Dorottya. A sérülés után elvégzett röntgen vizsgálat törést igazolt, ezért a mai napon csapatunk orvosa, dr. Balogh Péter megműtötte játékosunkat.

Gólzáporos győzelem a Vasas ellen
Gólzáporos győzelem a Vasas ellen

A K&H női kézilabda liga második fordulójában a Győri Audi ETO KC otthonába az újonc Vasas együttese érkezett. Magabiztosan kezdett csapatunk és már az első félidőben 11 gólos előnyt alakított ki, melyet a második játékréészben tovább növeltek Fodorék, és végül 41 – 21-es győzelmet arattak.

Lapozható bajnoki műsorfüzet
Lapozható bajnoki műsorfüzet

Már  online is elérhető a bajnoki mérkőzések műsorfüzete.

Akadémia: Elrajtolt gyermekbajnokság és NBI/B
Akadémia: Elrajtolt gyermekbajnokság és NBI/B

Szeptember második hétvégéjén Akadémia 4-es csapatunk megkezdte szereplését a Gyermekbajnokság Lány U15-ös első osztályú küzdelmeiben, ahol először a NEKA, majd a Kozármisleny korosztályos csapatával találkoztak. Akadémia 1-es csapatunk pedig az NBI/B első fordulójában a Szombathely együttesét fogadta hazai pályán.

Az újoncot fogadjuk az Audi Aréna Győrben
Az újoncot fogadjuk az Audi Aréna Győrben

A K&H női kézilabda liga 2. fordulójában az újonc Vasas együttesét fogadja csapatunk az Audi Aréna Győrben. A 2021. szeptember 14-én 18 órakor kezdődő összecsapást a klubunk hivatalos youtube csatornánkon élőben követhetik. A mérkőzés előtt Háfra Noémit kérdeztük a várakozásokról.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!