GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Akadémia: egy győzelem, két vereség
Akadémia: egy győzelem, két vereség

Míg felnőtt csapatunk Odense-ben vendégszerepelt a hétvégén, addig akadémistáink is pályára léptek. Akadémia I-es és II-es csapataink hazai pályán szenvedtek vereséget, míg III-as fiataljaink a Budakalász otthonából hozták el a két pontot.

Kaphatóak még jegyek a hazai mérkőzésekre
Kaphatóak még jegyek a hazai mérkőzésekre

Hamarosan újra hazai pályán játszik csapatunk a Győri Audi ETO KC. A K&H női kézilabda liga 5. fordulójában a Szombathely együttesét, a Bajnokok Ligája 6. fordulójában pedig a svéd IK Sävehof együttesét fogadjuk az Audi Aréna Győrben. Jegyek még kaphatóak a találkozókra.

Magabiztos győzelem Dániában
Magabiztos győzelem Dániában

A DELO EHF Bajnokok Ligája negyedik fordulójában a Győri Audi ETO KC Dániában, az Odense otthonában vendégszerepelt. Az első játékrészt végig uralta csapatunk, Solberg védéseinek és a stabil védekezésnek is köszönhetően öt gólos győri vezetéssel mehettek szünetre a csapatok. A második félidőben tovább folytatódott a magabiztos győri kézilabda, így egy magas színvonalú mérkőzésen 31 – 26-os győzelmet arattunk Dániában.

Többhetes pihenő vár Crina Pintea-ra 
Többhetes pihenő vár Crina Pintea-ra 

A Győri Audi ETO KC beállója a válogatott héten az Ausztria - Románia mérkőzésen sérült meg, játékára hosszabb ideig nem számíthat csapatunk. 

Irány Odense
Irány Odense

2021. október 17-én, vasárnap 16 órakor a DELO EHF Bajnokok Ligája 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC az Odense ellen lép pályára idegenben. A mérkőzést Gudme-ban, a Phönix Tag Arenaban rendezik, mivel az Odense csarnoka foglalt a hétvégén. A találkozót a Sport1 élőben közvetíti, mi a remek formában lévő Silje Solberget kérdeztük a meccs előtt.

Akadémia IV: nagyarányú győzelem Budaörsön
Akadémia IV: nagyarányú győzelem Budaörsön

A Leány Serdülő II. osztály nyugati csoportjának 4. fordulójában Budaörsön vendégszerepelt a Győri Audi ETO KC korosztályos együttese. A Kerékgyártó Zsolt vezette együttes magabiztosan győzött, és veretlenül vezeti csoportját.

Négy győri a válogatott keretében
Négy győri a válogatott keretében

2021. október 31. és november 3. között Siófokon edző táborozik a magyar női kézilabda válogatott. Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány négy győri játékost és két edzőt hívott be az összetartásra.

Továbbra is névadó szponzorunk az Audi Hungaria
Továbbra is névadó szponzorunk az Audi Hungaria

Folytatódik a hosszútávú és sikeres együttműködés klubunk és az Audi Hungaria között. 2021. október 14-én ünnepélyes keretek között írta alá Alfons Dintner az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke és Dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke a névadó főszponzori szerződés hároméves meghosszabbítását.

Olimpiai bronz és vb ezüstérmes győri kézilabdázókat is köszöntöttek
Olimpiai bronz és vb ezüstérmes győri kézilabdázókat is köszöntöttek

Huszonötéves évforduló alkalmából köszöntötte a Magyar Kézilabda Szövetség az 1995-ös magyar-osztrák közös rendezésű világbajnokságon elért második helyezett, és az 1996-os Atlantai Olimpián a harmadik helyet szerezett kézilabda válogatott tagjait. Az ünnepségen több egykori győri játékos mellett köszöntötték Hoffman Beátát is, klubunk jelenlegi munkatársát.

Lezárult a válogatott hét
Lezárult a válogatott hét

Véget ért a válogatott hét, ahol  Európa-szerte selejtező mérkőzéseken léptek pályára játékosaink. Megnéztük, hogy szerepeltek a győriek nemzeti csapataikban.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!