GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Gabusszal utazunk jövőre is
Gabusszal utazunk jövőre is

Tovább folytatja a közös munkát a Győri Audi ETO KC és a személyszállítással foglalkozó Gabusz Kft. Dr. Bartha Csaba a klub elnöke és Bedők Gábor a Gabusz Kft. tulajdonosa a mai napon újabb együttműködési megállapodást írtak alá.

Csík Ferenc-díjat kapott Görbicz Anita
Csík Ferenc-díjat kapott Görbicz Anita

Rangos elismerésben részesült a Győri Audi ETO KC nemrég visszavonult klasszis játékosa, Görbicz Anita. Csapatkapitányunk Csík Ferenc-díjat vehetett át Kásler Miklós Miniszter úrtól az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2021. június 22-én kedden.

2020/2021 Bajnokok Ligája szezon számokban
2020/2021 Bajnokok Ligája szezon számokban

A Győri Audi ETO KC idén is bejutott a DELO WOMEN’S EHF Champions Leauge legjobb négy csapata közé. A májusi fináléban bronzérmet szereztek lányaink, miután az elődöntőben a végletekig kiélezett csatában hétméteresekkel maradtunk alul a Brest együttesével szemben, majd a bronzmérkőzésen magabiztosan nyertünk a Moszkva ellen.

Biztos BL résztvevő csapatunk
Biztos BL résztvevő csapatunk

Az Európai Kézilabda Szövetség közleményben ismertette a 2021-2022 DELO EHF Bajnokok Ligája indulóinak és pályázóinak nevét. Tíz együttes részvétele már biztos a következő évadban, köztük csapatunké is.

Miniszteri látogatás Budapesten 
Miniszteri látogatás Budapesten 

Dr. Bartha Csabát a Győri Audi ETO KC elnökét és Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnököt fogadta hivatalában Szijjártó Péter Magyarország Külügyminisztere. A jó hangulatú megbeszélésen szó esett az elmúlt két év nehézségeiről, valamint az új szezon játékoskeretéről is.

Elkészült a 2021/22-es szezon versenykiírása
Elkészült a 2021/22-es szezon versenykiírása

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették és megküldték az érintett csapatok számára a 2021-2022-es szezon felnőtt NB I-es bajnokságainak, valamint az alsóbb osztályoknak és az utánpótlás bajnokságokra érvényes versenykiírásait.

Összeköt minket a piros, a fehér és a zöld
Összeköt minket a piros, a fehér és a zöld

Vitathatatlan, hogy 2021 a sport éve, a futballszerető közönség igazi ünnepe azonban a június 11-én elindult, részben hazai rendezésű Eb. A koronavírus-járvány miatt ugyan egy évvel többet kellett várnunk arra, hogy ismét egy nemzetközi tornán szurkolhassunk válogatottunknak, de végre újra elérkezett az idő. Jó visszaemlékezni a 2016-os kiemelkedő teljesítményre, arra az örömmámorra, amelyet szerte az országban tapasztalt meg az is, aki korábban egyáltalán nem követte a magyar labdarúgást. Egy emberként álltunk a válogatott mögött és tesszük ezt az idei kontinensviadalon is.

Boldog születésnapot kívánunk, Silje Solberg!
Boldog születésnapot kívánunk, Silje Solberg!

Silje Solberg június 16-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

„Elértük céljainkat” – Akadémiai évzárót tartottunk
„Elértük céljainkat” – Akadémiai évzárót tartottunk

A Győri Audi ETO KC Akadémiája évzárót tartott, ahol Dr. Bartha Csaba elnök értékelte a szezont, és elbúcsúztatta azokat az akadémistákat, akik megkezdik felnőtt játékosként pályafutásukat. Néhány gondolat erejéig a jövő szezonra vonatkozó aktualitásról is szó esett.
Minden akadémiai dolgozónak és játékosnak kellemes nyarat és pihenést kívánunk!

Sportmarketing elismerés klubunk részére
Sportmarketing elismerés klubunk részére

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata idén is díjazta a hazai sportélet legjobb sportmarketing megoldásait, a piac legjobbjait. A szakmai zsűri szavazatai alapján a Győri Audi ETO KC a legértékesebb csapatok kategóriájában az előkelő harmadik helyezést érte el a 2020-as évben.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMAGYŐR-SZOL
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!