GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Szerdán Vácra utazunk
Szerdán Vácra utazunk

A hétvégi hazai győzelmet követően a bajnokság újabb állomásra vár Amorimékra, ezúttal idegenben, a Vác otthonában töltik vendégszereplésüket.
A találkozó 2020. február 19-én (szerdán) 18 órakor veszi kezdetét – a történések online élő közvetítéséről a házigazda gondoskodik hivatalos YouTube csatornáján!
Szurkoljanak zöld-fehér mezes lányainknak szerda este Önök is!

Végleges időpontok
Végleges időpontok

Az érintett csapatokkal lefolytatott egyeztetéseket követően, a Magyar Kézilabda Szövetség tájékoztatása értelmében véglegessé vált Magyar Kupa-mérkőzésünk és az Érd elleni idegenbeli bajnokink időpontja.
A Siófok együttese ellen 2020. április 15-én (szerdán) 18:15-kor lépünk pályára a Magyar Kupa V. fordulójában, a Kiss Szilárd Sportcsarnokban, míg a K&H női kézilabda liga 19. fordulójában esedékes idegenbeli, ÉRD – Győri Audi ETO KC bajnoki találkozó új időpontban, 2020. április 28-án (kedden) 18 órakor veszi kezdetét az Érd Arénában.
Mérkőzéseinkről bővebben weboldalunk ESEMÉNYEK menüpontja alatt tájékozódhatnak!

„Mindenki hozzá tudott tenni” - összefoglaló
„Mindenki hozzá tudott tenni” - összefoglaló

A bajnoki menetrend következő állomásán hazai pályánkon fogadtuk az ALBA Fehérvár KC együttesét. A győzelemért járó két pont egy pillanatig sem forgott kockán a találkozón, köszönhetően zöld mezes lányaink kemény védekezésének és remek csapatmunkájának.

Gólzáporos győzelem a Fehérvár ellen
Gólzáporos győzelem a Fehérvár ellen

A K&H női kézilabda liga 16. fordulójában az ALBA Fehérvár KC együttesét fogadtuk az Audi Aréna Győrben. Gólzáporos találkozó kerekedett a szombat délutáni bajnokiból, zöld-fehér mezes kedvenceink egy híján 50 találattal örvendeztették meg a szép számban – majdnem 3500 fő – a helyszínen összegyűlt szurkolókat.
Végeredmény: 49-23

Boldog születésnapot kívánunk, Kari!
Boldog születésnapot kívánunk, Kari!

Beállósunk, Kari Brattset február 15-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

A Fehérvár együttesét fogadjuk szombaton
A Fehérvár együttesét fogadjuk szombaton

Az elmúlt hétvégi BL-középdöntős pontgyűjtést követően magyar bajnoki fordulóval folytatódik csapatunk menetrendje, ezúttal hazai pályán, az ALBA Fehérvár KC együttese ellen.
Az összecsapásra 2020. február 15-én (szombaton) 18 órai kezdettel, az Audi Aréna Győrben kerül sor.

A Győri Audi ETO KC megyénk legjobb csapata
A Győri Audi ETO KC megyénk legjobb csapata

A Kisalföld napilap idén is megválasztotta Győr-Moson-Sopron megye legjobb sportolóit, sportcsapatait. Klubunk 2020-ban is megkapta a megye legjobb csapata elismerő címet a szakújságírók szavazatai alapján.

12 játékosunk a magyar korosztályos válogatottaknál
12 játékosunk a magyar korosztályos válogatottaknál

Február 10-én és 11-én rendezték meg a válogatott összetartásokat, melyekre az utánpótlás csapatainkból 12 (minden korosztályba 4-4) játékost hívtak meg. A juniorok Budapestre, az ifjúsági játékosaink és a serdülők is Balatonboglárra utazhattak el.

Farkas Júlia a 2019-es év serdülő játékosa
Farkas Júlia a 2019-es év serdülő játékosa

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége február 10-én megválasztotta a 2019-es év legjobb kézilabdázóit. Utánpótlás bázisunk büszkélkedhet az év legjobb női serdülő játékosával, Farkas Júliával, aki mondhatni, testvérétől örökölte a címet.

Kihirdették az év legjobb játékosait
Kihirdették az év legjobb játékosait

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége február 10-én megválasztotta a 2019-es év legjobb kézilabdázóit. Felnőtt csapatunkból Stine Oftedal a legjobb női külföldi címmel gazdagodott, míg a 2019-es esztendőben még győri színekben szereplő Tomori Zsuzsanna a legjobb védőjátékos lett. Serdülőkorú tehetségünket, Farkas Júliát korosztálya kiválóságának választották.
Gratulálunk!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemGYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.WoltPadthai Wokbar
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!