GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Lébényben zártuk az idei kétkapus dobójáték tornák sorát
Lébényben zártuk az idei kétkapus dobójáték tornák sorát

Az idei év utolsó tornájára került sor Lébényben december 5-én. A 12 csapat részvételével zajló kétkapus dobójáték tornán minden együttes hét mérkőzést játszott és mérhette össze erejét. Vpégül nagy küzdelemben a helyszínt biztosító lébényi egyesület Fehér csapata diadalmaskodott a Zöld csapat ellen, míg a Szabadhegyi iskola harmadik lett.
A gyerekek nagy meglepetésére az eredményhirdetésre még a Mikulás is megérkezett hozzájuk!
Gratulálunk a csapatoknak, további sok sikert és kellemes ünnepi készülődést kívánunk!

Az ETO-Mikulás már célba is juttatta az ajándékokat – KÖSZÖNJÜK!
Az ETO-Mikulás már célba is juttatta az ajándékokat – KÖSZÖNJÜK!

„Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk keretein belül példaértékű összefogásra került sor szponzoraink, szurkolóink és játékosaink közreműködésével utolsó hazai mérkőzésünk alkalmával. A mikuláscsomag-gyűjtő kampányunk várakozáson felüli aktivitást generált, rengeteg értékes és hasznos ajándékot, édességet tartalmazó csomag gyűlt össze, melyek már felnőtt csapatunk játékosai és szakmai stábja részvételével gazdára is találtak.
KÖSZÖNJÜK mindenkinek és kellemes ünnepi készülődést kívánunk!

TOBORZÓ - Várjuk a 2010/2011-es születésű kis kézilabdásokat!
TOBORZÓ - Várjuk a 2010/2011-es születésű kis kézilabdásokat!

A 2019/20-as tanévben is nagy szeretettel várjuk a 2010/2011-es születésű lányok jelentkezését, akik szeretnének a Győri Audi ETO KC utánpótlás bázisán kézilabdázni.

Dr. Bartha Csaba a Puskás Akadémián tartott előadást
Dr. Bartha Csaba a Puskás Akadémián tartott előadást

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szervezésében a „Labdarúgás és tudomány” konferencia keretében szakmailag elismert vendégelőadók nívós előadásaira került sor december 2-án rehabilitáció és sportorvoslás témakörben. A meghívott előadók listáján foglalt helyet a Győri Audi ETO KC elnöke, Dr. Bartha Csaba is, aki a regenerációs és rehabilitáció szerepéről tartott előadást a kézilabda sportág vonatkozásában.

Kezdődik a világbajnokság - Danyi Gábor elemez
Kezdődik a világbajnokság - Danyi Gábor elemez

Kazahsztán ellen kezdi meg szereplését a magyar női kézilabda válogatott a Japánban, Kumamotóban megrendezésre kerülő 24. Női Kézilabda Világbajnokságon. Megkértük Danyi Gábort, csapatunk vezetőedzőjét, hogy ossza meg velünk várakozásait a vb kezdete előtt.

Danyi Gábor értékel
Danyi Gábor értékel

Nemrégiben készített videós riportunkban vezetőedzőnk, Danyi Gábor mesél a szezon kezdetén megfogalmazott célokról, a 2019/20-as idényre kialakított kerettel kapcsolatos elképzeléseiről, az újonnan érkező játékosok beilleszkedéséről, illetve rövid kitekintést tettünk a statisztikai adatok irányába is.
Tekintsék meg Danyi Gábor értékelőjét!

Kétkapus dobójáték fesztiválon jártunk Töltéstaván
Kétkapus dobójáték fesztiválon jártunk Töltéstaván

November 26-án az idei tanév első kétkapus dobójáték tornájára került sor Töltéstaván. A 2012.01.01. után született kislányok zöme még csak most kezdte meg iskolai tanulmányait, de voltak közöttük óvodások is – mindannyian remekül bizonyítottak és szép eredményeket értek el.
Gratulálunk!

Hivatalosak a BL-középdöntős időpontok – december 2-án kezdődik a jegyértékesítés!
Hivatalosak a BL-középdöntős időpontok – december 2-án kezdődik a jegyértékesítés!

Az EHF tájékoztatása alapján hivatalossá váltak a DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája versenysorozat következő szakaszának, a középdöntős mérkőzések időpontjai. Csapatunk a középdöntőben elsőként a francia Brest Bretagne HB együttesével találkozik hazai pályán, majd februárban a montenegrói Buducnost Podgorica, márciusban pedig a román SCM Ramnicu Valcea ellen bizonyíthat az Audi Aréna Győrben.
A BL-középdöntő hazai mérkőzéseire – valamint az új esztendő hazai magyar bajnoki találkozóira december 2-án (hétfőn) indul a jegyértékesítés! Nincs még ötleted karácsonyra? – ajándékozz mérkőzésjegyet, igazi sportos élményt!
A jegyértékesítés elindulásával egyidőben lehetőségük nyílik a szezon hátralévő hazai mérkőzésein a kezdődobás megvásárlására is – ne maradjanak le!

Megváltozott a DKKA elleni hazai bajnoki időpontja
Megváltozott a DKKA elleni hazai bajnoki időpontja

A Magyar Kézilabda Szövetség tájékoztatása értelmében a K&H női kézilabda liga 20. fordulójában esedékes Győri Audi ETO KC – DKKA  bajnoki találkozó kezdési időpontja megváltozott. Az eredetileg kiírt időponthoz képest korábban, 2020. január 5-én (vasárnap) 15:45-kor veszi kezdetét.
Mérkőzéseinkről weboldalunk ESEMÉNYEK menüpontja alatt tájékozódhatnak!

Műteni kellett Görbicz Anitát
Műteni kellett Görbicz Anitát

A Győri Audi ETO KC csapatkapitányát dr. Balogh Péter csapatorvos műtötte meg a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházban. A beavatkozás jól sikerült, durva elváltozást nem találtak a szakemberek.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Wolt
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!