GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

„Támadásban lehettünk volna jobbak” – Faluvégi Dorottya értékelése
„Támadásban lehettünk volna jobbak” – Faluvégi Dorottya értékelése

A K&H női kézilabda liga 7. fordulójában a Boglári Akadémia-SZISE együttesét fogadta a Győri Audi ETO KC. A mérkőzést követően a hat gólig jutó Faluvégi Dorottya értékelt.

Két játékosunk lábadozik
Két játékosunk lábadozik

A Győri Audi ETO KC felnőtt keretének két játékosa tartós kihagyásra számíthat. Puhalák Szidóniát is megfertőzte a koronavírus, a balszélső szinte minden tünetet produkált, és felépülése a vártnál több időt vesz igénybe, de a klub szakemberek felügyelete mellett a lehető legnagyobb körültekintéssel segíti Szidónia újra pályára kerülését. A fiatal tehetség, Kürthi Laura is kiesik a játékból egy időre.

Fiatalokkal a sorainkban nyertünk a Neka ellen
Fiatalokkal a sorainkban nyertünk a Neka ellen

A K&H női kézilabda liga 7. fordulójában a Boglári Akadémia-SZISE együttesét fogadta a Győri Audi ETO KC. A többnyire fiatal tehetségekből álló boglári csapat szépen tartotta magát az első félidőben, a második játékrészben azonban megmutatkozott a két csapat közötti különbség. A győri zöld-fehérek keretében három ifjú reménység is helyet kapott, sőt játékidőhöz is jutottak, amit mindhárman góllal háláltak meg.

Elkezdődtek az akadémiai kiválasztók
Elkezdődtek az akadémiai kiválasztók

A Győri ETO KC Akadémia már most gondol a jövő szezonra és a játkoskeretek kialakításéra, ugyanis megkezdődtek a következő évadra vonatkozó kiválasztások az U15 korosztályra. A pandémiás helyzet miatt a szokásostól eltérő lebonyolításban érkeznek az akadémista-jelöltek, emiatt kissé el is húzódik a folyamat, de három héten belül mindenki visszajelzést kap majd. A kiválasztón elért eredményeit minden résztvevő a helyszínen megkapja, amellyel a kezükben és ráadásként egy kis ETO-ajándékkal térhetnek haza a kézi-palánták.

A Boglári Akadémia-SZISE érkezik hozzánk
A Boglári Akadémia-SZISE érkezik hozzánk

A Győri Audi ETO KC K&H női kézilabda liga 7. fordulójának korábban halasztott mérkőzése január 20-án, szerdán 18 órai kezdettel kerül megrendezésre a Boglári Akadémia-SZISE érkezésével. A leginkább fiatal tehetségeket foglalkoztató csapat elleni mérkőzés remek felkészülési lehetőséget ad a győri zöld-fehéreknek a hétvégi BL rangadó előtt.

Nagy iramú, gólgazdag mérkőzésen egy pontot szereztünk az Odense ellen
Nagy iramú, gólgazdag mérkőzésen egy pontot szereztünk az Odense ellen

A DELO WOMEN’S EHF Champions League európai versenysorozat csoportkörének 11. fordulójában a Győri Audi ETO KC a dán Odense Handbold vendégeként lépett pályára. Az első perctől nagy iramú és gólgazdag mérkőzésen felváltva szerezték meg a csapatok a vezetést, majd a lefújás előtt egy perccel egy öt gólos hátrányt lefaragva kiegyenlítettek Lukácsék, és szereztek egy pontot megtartva ezzel a győri zöld-fehérek hosszú ideje tartó veretlenségét.

Ismét utazunk – az Odense a következő BL állomás
Ismét utazunk – az Odense a következő BL állomás

A Győri Audi ETO KC az Odense Handbold otthonában lép pályára a DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkörének 11. fordulójában. A dán ellenfél jelenleg csoportjának negyedik helyezettje a 10 lejátszott mérkőzését követően. A találkozó január 17-én, vasárnap 16 órakor kezdődik a Sport1 tévécsatorna élő közvetítésében.

„A legfontosabb, hogy hitvallásunk hármasságát szolgáljuk” - minisztériumi látogatás Akadémiánkon
„A legfontosabb, hogy hitvallásunk hármasságát szolgáljuk” - minisztériumi látogatás Akadémiánkon

A Győri ETO Kézilabda Akadémia az állami sportakadémiai támogatás keretén belül működik immáron egy éve. Január 13-án a sportakadémiai rendszert fenntartó Emberi Erőforrások Minisztériumának két, az akadémiákért felelős kollégája tett látogatást a Győri Audi ETO KC-nál, hogy közelebbről is megismerjék a működési feltételeket, valamint találkoztak a győri kézilabda akadémia dolgozóival, akik szabadon kérdezhettek a két szakembertől, majd együtt megtekintették a különböző szakmai tereket.

Akadémistáink mérkőzései
Akadémistáink mérkőzései

A Győri Audi ETO KC akadémiai képzésében lévő ifjúsági és két serdülő csapata lépett pályára január 13-án. Az ifisták Mosonmagyaróvárra utaztak, és zsebeltek be két pontot, a két serdülő alakulat pedig egymás ellen mérte össze tudását.

Január végén megyünk a Buducnosthoz
Január végén megyünk a Buducnosthoz

A DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkörében 6., korábban elmaradt fordulójára 2021. január 29-én 19:00 kezdettel kerül sor, a Győri Audi ETO KC a Buducnost Podgorica otthonában lép ez alkalommal pályára. A január 30-ra kiírt DVSC elleni bajnoki mérkőzés egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Padthai WokbarNutri8
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!