GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Gyõrött most nincs kegyelem (nso.hu, okt. 9.)
Gyõrött most nincs kegyelem (nso.hu, okt. 9.)
Görbicz Anita és Aurelia Bradeanu vezérletével könnyedén diadalmaskodott az ETOAz ETO-nak nem okozott gondot a Dunaferr legyőzése, a hajrában csupán az volt a vendégek célja, hogy elkerüljék a megsemmisítő vereséget.
Ellenállhatatlan Audi (fmh.hu, okt. 9.)
Ellenállhatatlan Audi (fmh.hu, okt. 9.)
A Dunaferr NK női kézilabda-együttese vasárnap este a Győr otthonában lépett pályára bajnoki mérkőzésen. A bajnok volt az esélyesebb a korábbi bajnok ellen, s nyert is.
Sajnos papírforma (dferrhandball.com, okt. 8.)
Sajnos papírforma (dferrhandball.com, okt. 8.)
Nem történt meglepetés a női kézilabda bajnokság rangadóján: a Győr együttese szorosabb első félidőt követően könnyedén, tíz góllal verte a Dunaferr NK csapatát. Ennyi különbség sajnos volt a két gárda között - igaz, a piros-fehérek teljesítménye elmaradt a várakozástól.
Gyõzelem a Gyõr ellen (gyfkk.hu, okt. 8.)
Gyõzelem a Gyõr ellen (gyfkk.hu, okt. 8.)
Edzői nyilatkozatok a Gyöngyös - RQ ETO mérkőzés után a gyöngyösi csapat honlapjáról:
ETO - Dunaferr számokban
ETO - Dunaferr számokban
A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga 7. fordulójában a Győri Rába Quelle ETO FKC a Dunaferr SE csapatát fogadja vasárnap este 18 órakor a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.
Radulovics Bojana
Radulovics Bojana
Poszt: JobbátlövőMezszám: 99Születési hely: SzabadkaSzületési idő: 1973.03.23Testsúly: 73 kgTestmagasság: 179 cmMikor kezdtél kézilabdázni: 11 évesenHol kezdtél kézilabdázni: PalicsonNevelőedződ: Josip SamardzijaEddigi klubjaid: RK Palics, Zombor, Radnicki, Valencia, Caola, Dunaferr, GyőrEddigi edzőid: Sok voltLegjobb eredményeid: Olimpia II. hely,VB II. hely,EB III. helyBL-győztesEHF-kupa győztesSzuper Kupa győztes4x Magyar bajnok4x Magyar Kupa győztesVálogatottság / gól: 69Kit tartasz a világ legjobb női kézilabdázójának: Kit tartasz a világ legjobb férfi kézilabdázójának: Kedvenc elfoglaltságod: A gyerekemmel való foglalkozásKedvenc ételed: BablevesKedvenc italod: ÁsványvízKedvenc színed: Piros, feketeKedvenc énekesed, zenekarod: Több vanKedvenc színészed, színésznőd: Robert de Niro, Robert RedfordKedvenc állatod: KutyaKedvenc autód: Mercedes, AudiKedvenc illatod: KenzoKabalád: Vallási kabalám vanPéldaképed: -Mit szeretnél elérni pályafutásod során: Magyar bajnokság, Magyar Kupa győztes és BL döntőMivel szeretnél foglalkozni, ha visszavonulsz az aktív játéktól: Gyerekemmel
Az esélyesség terhe nélkül (dunaujvaros.com, okt. 7.)
Az esélyesség terhe nélkül (dunaujvaros.com, okt. 7.)
Az esélyesség terhe nélkül A Vác elleni könnyed győzelmet követően sem pihenhetnek túl sokat a Dunaferr NK női kézilabdázói, akikre vasárnap este hat órától az idei szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár. Kovács Péter gárdája ugyanis a bajnoki és kupacímvédő Győr otthonába látogat, s a két gárda jelenlegi játékoskeretét nézve nem a mieink számítanak a mérkőzés esélyesének. Ezt erősítette meg a gárda vezetőedzője is, akit a csütörtök délutáni edzés után kértünk arra, hogy elemezze az esélyeket:
Hatalmas presztízscsata lesz (nso.hu, okt. 8.)
Hatalmas presztízscsata lesz (nso.hu, okt. 8.)
Rangadó Győrött Radulovics Bojana: „A legfontosabb az, hogy a két csapat mindent tud egymásról”
Vasárnap jön a Dunaferr (gyorihet.hu, okt. 5.)
Vasárnap jön a Dunaferr (gyorihet.hu, okt. 5.)
Vasárnap jön a DunaferrKét mérkőzés, két győzelem. Úgy tûnik, nem zavarta meg a lányok fejét a Cornexi-mérkőzés utáni sajtóhajsza a győri terrorkézilabdáról. Róth Kálmánt a két mérkőzésről, és a további feladatokról kérdeztük.
Hibátlan az ETO (kisalföld.hu, okt. 4.)
Hibátlan az ETO (kisalföld.hu, okt. 4.)
Hibátlan az ETOGyors gólváltást követőn megakadt mindkét gárda játéka, jó öt percet kellett várni az újabb találatra. Vasas - Audi-ETO 24-33

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!