Görbicz Anitáék már azzal is a klub történetének legnagyobb sikerét aratták, hogy a a norvég Larvik búcsúztatásával bejutottak a legjobb négy közé a legrangosabb európai kupában, Róth Kálmán csapata azonban a visszavágóra nézve is kedvező eredmény elérését tûzte ki célul a Slagelse ellen. A szlovén Krim Ljubljanát kiejtő dánok Roskildében látták vendégül a magyar bajnokot.
Álomszerû rajtot vett a győri együttes, amely a 6. percben Bradeanu remekbe szabott átlövésgólja után már 6-2-re vezetett. A házigazda nem hagyta, hogy meglógjon a Rába-parti csapat, a 10. perc végén Popovics találata után már 7-7 állt az eredményjelzőn.
Anja Andersen együttese előbb fordított, majd a 19. percben Popovics góljával a mérkőzés folyamán először, kettővel is vezetett (11-9). Három minutummal később Lungu bejátszása után Melgaard volt eredményes, ezzel háromra nőtt a differencia (12-9).
A 26. percben Vérten Orsolya büntetőt harcolt ki, Görbicz azonban a hetest fölé vágta (14-10). Ötgólos hátrányban vonult pihenőre az ETO, a parádés nyitány után alaposan visszaesett a teljesítménye (16-11).
A második játékrész első gólja Görbicz nevéhez fûződött, a zöld-fehérek 23 esztendős irányítója a 32. percben egy egyéni villanás után mattolta Legangert (16-12).
Három perccel később már héttel vezetett a házigazda, Szavics a szélről járt túl Herr Orsolya eszén (19-12). Görbicz Anitának nem szegte kedvét a Slagelse fölénye, a 41. percben kilencedik góját szerezve csökkentett a tetemes hátrányon (21-16).
Ezt követően újra lábra kaptak a dánok, győri labdaeladás után Turej lépett ki ziccerben, találatával már nyolccal járt előrébb a vendéglátó (24-16). Elvesztette a ritmust a Győr, a remek formában lévő Leganger pedig bravúrosan védte a dánok kapuját.
A végjátékban újítani tudott az ETO, amely jócskán lefaragott tetemes hátrányán, Görbicz Anita időntúli hétméteresből állította be a végeredményt.