GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Ormai László-díjjal tüntették ki Danyi Gábort
Ormai László-díjjal tüntették ki Danyi Gábort

A Magyar Edzők Társasága július 13-án adta át mesteredzői kitüntetéseit – a Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Danyi Gábor Ormai László-díjat vehetett át a veretlenül lezárt 2018/2019-es szezont követően, mikor is csapatával Bajnokok Ligáját, magyar bajnokságot és Magyar Kupát nyert.
Gratulálunk vezetőedzőnknek és a díjazottaknak, valamint további sok sikert kívánunk a jövőben!

Rejtvényfejtésre fel!
Rejtvényfejtésre fel!

A négy héten át tartó játékos-edző kvízünk a végéhez ért, ideje hát, hogy a heteken át szorgosan feljegyzett megoldások a helyükre kerüljenek – érkezik a keresztrejtvény!
Töltsék le majd pedig töltsék ki a feladványt!

Boldog születésnapot kívánunk, Vikki!
Boldog születésnapot kívánunk, Vikki!

Veronica Kristiansen, a Győri Audi ETO KC átlövője július 10-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Boldog születésnapot kívánunk, Évi!
Boldog születésnapot kívánunk, Évi!

Kiss Éva, a Győri Audi ETO KC hálóőre július 10-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Sorsoltak az NBI-ben
Sorsoltak az NBI-ben

2019. július 9-én  (kedden) a Magyar Kézilabda Szövetség székházában került sor a 2019/2020-as szezon női NB I-es versenysorozatának sorsolására. A bajnoki fordulókban esedékes mérkőzések időpontjai azonban a nemzetközi kupaszereplések függvényében még változhatnak – a folyamatos egyeztetéseket követően a hivatalos menetrend várhatóan augusztus elejére készül el, melyről természetesen közösségi felületeinken mi is tájékoztatjuk a szurkolókat és érdeklődőket.

Közeledik a győri rendezésű női junior kézilabda EB
Közeledik a győri rendezésű női junior kézilabda EB

2019. július 11-21. között az Audi Aréna Győr és a Magvassy Mihály Sportcsarnok ad otthont a WOMEN’S 19 EHF EURO-nak, azaz a női U19-es junior korosztályú Európa-bajnokságnak. A magyar válogatott izgatottan és nagy reményekkel vág neki a hazai rendezésű tornának, ahol minden feltétel adott a remek szerepléshez.

A BL-szezon legszebb védései
A BL-szezon legszebb védései

Az EHF TV stábja videós összeállításában veszi számba a 2018/2019-es BL-évad TOP 20 hárítását – köztük Kari Aalvik Grimsbö és Amandine Leynaud 1-1 védésével.
Elevenítsük fel őket!

Boldog születésnapot kívánunk, Puhalák Szidónia!
Boldog születésnapot kívánunk, Puhalák Szidónia!

A Győri Audi ETO KC balszélsője, Puhalák Szidónia július 5-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Hazai pályán kezdünk a BL-csoportkörben
Hazai pályán kezdünk a BL-csoportkörben

A DELO WOMEN’S EHF Champions League hivatalos sorsolási eseményét követően az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a 2019/2020-as BL-idény fordulóinak hétvégéit, melynek értelmében a Győri Audi ETO KC hazai pályán kezdi és zárja a csoportkör küzdelmeit.

Klubunk nem vesz részt a Super Globe-on
Klubunk nem vesz részt a Super Globe-on

Bár a Bajnokok Ligája címvédőjeként a Győri Audi ETO KC csapatát hívta meg a Kínában megrendezésre kerülő első Női Kézilabda Super Globe-ra a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF), több, elsősorban sportszakmai érv miatt csapatunk lemondta szereplését az eseményen.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!