Seat ETO FKC – Nyíregyháza 28 – 18 (16 – 7)

Győr, 600 néző. Vezette: Szegedi – Unyatyinszki
ETO: HOFFMANN – SZALAFAI 4, Széles, BOGNÁR 4, Nagy T. 4(2), Schuch 4, PÁLOS 5(1)
Csere: MAJERI (kapus), SZABÓ A. 6, Dénes, Miss 1, Horváth A., Iváncsik Á.
Edző: Deáki István
Nyíregyháza: Lencsés – Nagy Cs. 1, Gamrat, Kopco 1, Kalaus 5, KLEIS 6(2),  Varga Zs.
Csere: NAGY L. (kapus), MEDVE 3, Szabó Cs. 1, Oláh, Ulics, Fekete
Edző: Jano Pál

Hétméteresek: 6/3 illetve 4/2
Kiállítások: 14 perc (Schuch piros lappal) illetve 12 perc(Kalaus piros lappal)

Már a meccs elejétől uralta a játékot az ETO, amelyben pályára léphetett a sérüléséből felgyógyult Széles és a betegséggel bajlódó Nagy Tamás is. Az első félidőben főleg Bognár illetve a zöld-fehérek szélsői (Szalafai és Pálos) villogtak.. A vendégektől egyedül talán Kleis teljesítménye dicsérhető. A ragyogóan védekező hazaiakkal nem tudtak mit kezdeni a szabolcsiak, Hoffmannt pedig egyedül a balszélről voltak képesek meglepni. A hetesekkel sem volt szerencséjük Kleiséknek, Majeri kettőt is megfogott. Hogy nem lett már szünetben 10 gólos a különbség az egyedül annak köszönhető, hogy Nagy Levente megfogta Nagy Tamás hetesét.
A fordulás után is a kapus tartotta a lelket- úgy-ahogy – a vendégekben, de sok esélye nem volt Medvééknek. Néha ugyan a veterán irányító megvillant, de a második játékrészben a legkisebb különbség 7 gól volt a két együttes között. Ekkor elsősorban Szabó bombáival növelte előnyét a Győr, amely akár kedden Nyíregyházán be is fejezheti a páros mérkőzést.

Deáki István: Büszke vagyok a csapatra, hiszen betegségekkel, sérülésekkel küzdöttünk egész héten. Összesen két olyan edzésünk volt, amelyiken mindenki részt tudott venni. Jól játszottunk és főleg a védekezésünk mûködött nagyon jól. Itt szeretném megköszönni, azoknak a volt győri játékosoknak, akik a héten velünk edzettek, mert csak velük együtt tudtunk megfelelő létszámban edzeni. Sokat segítettek.