Az is igaz, a rájátszás ezen szakaszában oly mindegy, hogy tíz, netán egy gól a különbség – csak a nyert meccsek száma számít. Summa summarum, a bujtosi csarnokban kedden (18 óra) esedékes „visszavágón” sikerre ítéltetett a nyírségi egylet, máskülönben búcsút inthet az elitnek!
– Egyértelmû, nagy fordulatnak kell bekövetkezi, hogy elkapjuk a Győrt, erre képesek vagyunk – ütött meg optimista hangot Jano Pál, a Nyíregyháza edzője. – Kevés idő telt a szombati vereség óta, nyakunkon a következő feladat, tehát nincs mód rágódni a történteken, annyit azért megjegyeznék: nem hajtottuk végre a megbeszélteket, csapatjáték helyett az egyéni megoldásokat erőltettük. Mindenki érzi: ez kevés lesz a folytatásban! Nyilvánvaló, fejben fog eldőlni a mérkőzés, remélem most mi mutatjuk meg, hogy többre vagyunk hivatottak!
Két kérdőjelre is csupán az összecsapás napján egyenesedik ki: a dulakodásba keveredett, Such és Kalous páros kiállításának ügyét kedden reggel tárgyalják, miként egyelőre arról nincs biztos információ: az első felvonásról – betegség miatt – hiányzó győri tréner, Tóth László jelen lesz-e az aktuális találkozón... Még valami: amennyiben a hazaiak diadalmaskodnak szombaton, a kisalföldiek otthonában rendezik a sorsdöntő harmadik ütközetet.