Hornyák Ágnes, az ETO jobbátlövője és Herr Orsolya, a Győr kapusa is a zöld-fehér drukkerek teljesítményét helyezte mondandója középpontjába.
„Nagyon sajnálom a vereséget, elsősorban a szurkolók miatt. Ennyi ember… És mind nekünk szurkolt! Jól kezdtük a találkozót, hiszen partiban voltunk a dánokkal, Herr Orsi is remekelt, a sok ziccer mellett büntetőt is megfogott. Aztán valami megváltozott, az okát sajnos nem tudom. Mintha összenyomta volna a csapatot a tét nagysága. A végére K.O. lett” - meredt maga elé Hornyák.
„Arra készültünk, hogy türelmesen játszva, fokozatosan dolgozzuk le az idegenben összeszedett hátrányt. Aztán már az elején elromlott valami. Nem tudtunk mit kezdeni velük. Én pedig nem tudok mit mondani. Csak annyit, hogy köszönjük szépen a szurkolóinknak, hogy az eredmény és a teljesítményünk ellenére ilyen káprázatosan buzdítottak bennünket. Nagyon sajnáljuk…” - mondta Herr Orsi.

Kovacsicz búfelejtő ajándéka
Egy szomorú szurkoló lépett a Győr-Slagelse BL-elődöntő visszavágójának lefújása után a válogatott jobbszélsőhöz. Az úriember átnyújtott neki egy dobozkát, amelyben az egyik autómárka jelével gravírozott kulcstartó volt, alatta egy rövid, szívélyes üzenettel: sok szeretettel a világ legjobb és legszebb jobbszélsőjének.