Az első mérkőzésen elszenvedett 31–25-ös vereséget követően a győri Audi-ETO saját otthonában sem bírt a Slagelsével, s a hátrány ledolgozása helyett végül kettős vereséggel búcsúzott a sorozattól. A zöld-fehérek ezúttal 30–22-re kaptak ki a Dream Teamnek is becézett dánoktól.
A magyar bajnok Audi-ETO mindezek ellenére nagyszerû fegyvertényt hajtott végre, hiszen története során először szerepelt a BL-ben a négy között.
Fantasztikus hangulat fogadta a csapatokat a BL-elődöntő visszavágóján. Egy órával a kezdés előtt már hatalmas volt a hangorkán. Talán ez a felfokozott állapot okozta, hogy kezdés után rendkívül ideges volt a győri csapat, s csupán a harmadik percben szerezte első gólját.
Róth Kálmán, a győriek vezetőedzője egyébként meglepő húzással nyitott, hiszen Vértennel kezdett irányítóban, míg Görbicz lehúzódott a balszélre. Tulajdonképpen az elképzelés bejött, mert az első négy győri gólból hármat Vérten szerzett. Több helyzet is kimaradt azonban, sőt, a dánok nem igazán ijedtek meg a győri „pokolban". Egy emberelőnyt kihasználva tíz perc után ugyan vezetett az Audi-ETO, de a folytatásban már nem igazán találta meg a réseket a magyar bajnok. Emellett több játékos is láthatóan menekült a felelősség elől, támadásban szinte mindig Görbicznek kellett vállalkoznia. Még szerencse, hogy a kapuban Herr nagyszerûen védett, az viszont már pech, hogy a túloldalon Leganger legalább annyi lövést hatástalanított, mint a fiatal győri hálóőr.
Húsz perc elteltével 9–6-ra a Slagelse vezetett, amikor Róth Kálmán időt kért. Sokat ez sem segített, a Slagelse folytatta a gólgyártást. Az ETO viszont egy kilencperces gólcsend után a 20. és a 28. perc között is eredménytelen maradt, így nem csoda, hogy a szünetre tulajdonképpen eldőlt a csata.
A szurkolók a szünetben talán még bíztak a csodában, ám miután fordulás után sem változott semmit a játék képe – a második játékrész első hazai találatára a 38. percig kellett várni, ekkor Görbicz volt eredményes hétméteresből –, már egyértelmûvé vált: a döntőbe jutás nem sikerül a zöld-fehéreknek.
A kedveszegetté vált hazai együttesnek már semmi sem sikerült, a dánok viszont fokozatosan növelték előnyüket, több ízben is tizenegy góllal vezettek. A hajrára annyira összekapta magát az Audi-ETO, hogy tíz gólon belülre kerüljön hazai pályán, összesítésben azonban tizennégy góllal maradt alul riválisával szemben.
Kár volt ezért az utolsó meccsért, de összességében az Audi-ETO Bajnokok Ligája-szereplése minden dicséretet megérdemel, hiszen előzetesen a négy közé kerülést talán mindenki elfogadta volna. A döntőbe kerülés már egy gyönyörû álom lett volna, ebből ébresztette fel – egy kissé „durván" – a győrieket a magát csak Dream Teamnek nevező Slagelse.

Róth Kálmán: – Amit elterveztünk, abból semmi nem valósult meg. Figyelmetlenek, dekoncentráltak voltunk védekezésben, különösen a belső emberek mondtak csődöt. Támadásban hiányzott tőlünk egy klasszikus átlövő, aki képes ezt a falat átlőni. Az elején alacsony szerkezetû támadósorral kezdtünk, ez be is jött, de a Slagelse éppen azért Slagelse, mert pillanatok alatt reagált erre a húzásra. A mai eredmény miatt csalódott vagyok, mert nem ilyen vereséggel képzeltük a búcsút közönségünk előtt, mely viszont BL-szinten teljesített. Ezúton is köszönjük a biztatást. Kupaszereplésünkkel mindent egybevetve elégedett vagyok, elvégre bejutottunk a négy közé, ami óriási dolog.
Peter Bruun Jörgensen, a Slagelse másodedzője: – Nagyon boldogok vagyunk, egy jó csapatot sikerült legyőznünk kiváló védekezésünkkel, s Leganger világklasszis teljesítményével.
Herr Orsolya: – Tudtuk, hogy nehéz lesz, de azt nem hittük, hogy ennyire. Sajnáljuk a vereséget, de köszönjük a szurkolást, ami nagyon jólesett.