Más kérdés, hogy szerdán Dunaújvárosban 18 órakor az a Győr lesz a Dunaferr női csapatának ellenfele, amellyel mindig nagy harcot vívnak Ferlingék. Arról nem is beszélve, hogy a rájátszásban érdekes helyzetet teremtett a Cornexi győzelme a Ferencváros ellen. Abban sem lehet kétségünk, hogy az ETO a Slagelse ellen mutatott vérszegény produkciója után szerdán Dunaújvárosban kettőzött erővel fog pályára lépni. Ezt a győri mester, Róth Kálmán is megígérte.
A győri edző az esélylatolgatások előtt először is hálásan megköszönte a Dunaferr sportszerûségét, miszerint a kupamérkőzés miatt Kovács Péterék belementek a bajnoki mérkőzés elhalasztásába.
- Ez nagyon sportszerû gesztus volt, amit nagyra értékelünk. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem oroszlánként küzdünk majd szerdán. Sajnos a dánok ellen a tétet nem tudta a csapat elviselni. Aki viszont szerdán nem teszi oda magát, az többé nem lesz játékosa az ETO-nak. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, mert a Dunaferr szerkezetében jól összerakott csapat. Ferling fénykorát éli, remekül játszanak szélen, Borbás is veszélyes, talán átlövésben veszélytelenebbek. Küzdeni fogunk, és taktikailag is jól felkészülünk a Dunaferr ellen. Néhány helyen megforgatom a keretet. Jöjjenek a fiatalok.

Kovács Péter, a Dunaferr edzője szerint van már minta előttünk, mégpedig a legutóbbi győzelem a Rába-partiak ellen.
- Amikor is megvolt a csapategység, a jó kapusteljesítmény és a nagyszerû egyéni teljesítmények. Csak így lehet szerdán ismételni. Mi közel három hétig nem játszottunk, és ez előny, meg hátrány is. Előny, mert meggyógyult több betegünk, sérültünk, hátrány, mert nem játszottunk. A serdülő fiúk elleni mérkőzésen láttam, a csapat szinte ki van éhezve a tétmérkőzésre. Ami pedig a győriek gyenge játékát, vereségét illeti a Slagelse ellen, semmit sem jelent számunkra. Nem altathat el bennünket. Meg sem nézzük videón ezt a találkozót. Az ETO pontosan nálunk akarja majd megmutatni, hogy jó csapat, és ne feledjük: a bajnoki cím a tét. Kiváló játékoskerettel rendelkeznek, gyorsak, kemények. S ha Görbicz jó napot fog ki, akkor nagyon nehéz az ellenfél helyzete. Mindentől függetlenül, mi szerdán győzni akarunk.