Háromhetes szünetet követően, ma este hat órától megkezdi szereplését a Dunaferr NK nőikézilabda-csapata a bajnoki rájátszásban. Ellenfelünk a Győr együttese lesz, s bár a zöld-fehérek nem a legjobb passzban várják a találkozót, rettentően izgalmas csata vár a csapatokra a ma este hat órakor kezdődő összecsapáson.
   
Bármi lehet
Tisztában van ezzel Kovács Péter, együttesünk vezetőedzője is, akit arra kértünk a tegnap délutáni gyakorlást követően, hogy számoljon be csapata felkészüléséről, s ossza meg velünk gondolatait a ma esti mérkőzéssel kapcsolatban.
- Nem kell különösebb jóstehetség ahhoz, hogy tudjuk, nagyon nehéz mérkőzés vár a csapatokra, de hát ez a rájátszás, ahol egyik meccs sem lesz könnyû feladat az együttesek számára, így bármilyen eredmény is születik, nem számít majd meglepetésnek. Igazi élet-halál harcra számítok, hiszen a Fradi székesfehérvári vereségével mindkét gárda kapott egy esélyt arra, hogy előrébb lépjen a bajnoki tabellán. Nem téveszt meg minket az ETO hétvégi teljesítménye, mindenkivel előfordul, hogy nem úgy sikerül egy-egy mérkőzés, ahogyan azt eltervezte, így óriási hiba lenne bármilyen következtetést is levonni a zöld-fehérek Slagelse elleni mérkőzéséből. Bár minden sportember máshogy dolgoz fel egy ilyen fiaskót, én biztos vagyok abban, hogy Róth Kálmán csapata összeszedi magát a mai meccsre, s teljesen máshogy játszik majd, mint a hétvégén.
   
Maximumot nyújtani
Az idei szezonban már egyszer sikerült legyőznie együttesünknek a bajnoki címvédőt, s bár ezúttal is erre készül együttesünk, Kovács Péter elmondása szerint csak akkor lehet esélyünk a sikerre, ha minden pályára lépő játékosunk a maximumot hozza i magából.
- Felemás érzésekkel várom a találkozót, hiszen három hete nem játszottunk tétmérkőzést, melynek előnyei és hátrányai is vannak. Meccshiányunk van az biztos, ugyanakkor az elmúlt időszakban felépültek sérültjeink, s a sikerre kiéhezve várjuk a találkozót. Mörtel Renáta ezúttal sem léphet pályára, ő nagyon hiányzik majd a csapatból, így kulcsszerep jut majd Ferling Bernadettnek, de ahhoz, hogy sikeresek legyünk, a többiek kiemelkedő játékára is szükség lesz. Ellenfelünknél a remek formában lévő Görbicz Anita játéka lesz a kulcs, őt kell megpróbálnunk kikapcsolni a játékból. Óriási hiba lenen azonban azt gondolni, hogy az ő semlegesítésével megoldjuk a találkozót, mert az ETO-ban több olyan játékos is van, aki képes eldönteni egy-egy találkozót. Nagyon bízom közönségünk támogatásában, s abban, hogy az alapszakaszt követően, a rájátszásban is le tudjuk győzni a bajnoki címvédő győri csapatot.