DVSC-Győri Audi ETO KC 20-33 (8-19)
Debrecen, 1600 néző.

Vezette: Dobrovits, Tájok.

DVSC: Vorozscova - Csáki 1, Benyáts, Orbán 10, Szabó V. 2, Szûcs G. 1, Stuparicová 2. Cserék: Rácz, Latakaité 3, Sopronyi, Sütő E., Király, Madai, Kovács A. 1.

Győr: Guiu - Bódi 3, Bradeanu 5, Hornyák, Temes 3, Vérten 6, Görbicz 7/3. Cserék: Radulovic 4/1, Somoi 2, Bognár 1, Kovacsicz 2, Juhász.

Hétméteresek: 1/0, ill. 6/4.
Kiállítások: 0, ill. 2 perc.

Némileg szorongva engedték útnak az ETO szurkolói Görbiczéket, hiszen még élénken élt bennük a rájátszásbeli vereség emléke. Róth Kálmán csapatából ezúttal a bokasérüléssel bajlódó Simona Gogirla és Herr Orsolya maradt ki. Utóbbi a Spartacus ellen már valószínûleg bekerül a csapatba. A DVSC-ben mindenki a fedélzeten volt.
Bár a hazaiak szereztek vezetést Szabó révén, az ETO két Radulovics góllal fordított, majd 5-2-re elhúzott. Néhány apróbb figyelmetlenség azonban elég volt a Lokinak és 6-5-re már Orbánék vezettek. Ekkor vezetett utoljára a hazai gárda. Ismét a Győr ragyogó védekezése volt az, ami eldöntött mindent. Hornyákék nagyszerûen követték lábbal a hazai támadókat és a sáncmunka is nemzetközi szintû volt a zöld-fehéreknél. Ha mégis eljutott a kapuig a labda akkor pedig Guiu parádézott. Hiába kért 11-6-os vendég előnynél időt Bíró Imre, a DVSC mestere. Görbicz, Bradeanu, Vérten, Somoi, Bódi és Radulovics tamadásban is ellenállhatatlan volt. Az sem vetette vissza a vendégeket, hogy Radulovics rosszul lépett, aláfordult a bokája és már nem is térhetett vissza a pályára. (A jobbátlövő bokáját csütörökön röntgenezik meg a győri kórházban.)
A szünetre eldőlt a két pont sorsa, a második félidőben az ETO profi csapathoz méltóan könnyedén tartotta előnyét. A Debrecenbe Orbánon kívül, a 14 gólos hátrányban is nagyszerûen szurkoló közönsége próbált lelket verni. Ez annyira volt elég, hogy ne nőjjön tovább az amúgyis tetemes különbség. A játékrész második felében már mindkét csapatban a cserejátékosok kaptak lehetőséget!

Róth Kálmán: Nem számítottam ekkora különbségre. Ragyogóan védekeztünk és ezáltal nagyszerû volt a kapusteljesítményünk is. Ez döntötte el a két pont sorsát.