Drámai csatában, hétméteresekkel győzte le a Nyíregyházát a SEAT ETO a Budapest Bank-férfiliga rájátszásának második mérkőzésén, így 2–0-ra megnyerte a párharcot, s bejutott a legjobb nyolc közé. A következő körben a Békés–Százhalombatta összecsapás győztesével mérkőznek Tóth László tanítványai.
A szakvezető, akit betegsége miatt Deáki István helyettesített, a nyíregyházi találkozón már ott volt a kispadon, de a vezérszerepet még átadta segítőjének.
„Csak elismeréssel tartozom Deáki István kollégámnak, hiszen nagyszerûen helyettesített, nem kis szerepe volt abban, hogy mindkét mérkőzést megnyertük. Ugyancsak dicséret illeti a csapatot, mely fantasztikus akarással küzdött végig a bajnokságban, s teljesítette a célkitûzést. Mentálisan ennyire erős társasággal még nem dolgoztam. Remélem, a folytatás is legalább ennyire sikeres lesz" – mondta Tóth László, aki a következő körben várhatóan már ismét a csapattal dolgozhat.
Tóth László egyébként értékes kitüntetést kapott: a Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége „A magyar kézilabdázásért" Ezüstjelvényét adományozta a győri szakvezetőnek.
Rajta kívül elismerésben részesült Joósz Attila, a Rába ETO IHF-kupagyőztes csapatának szakvezetője, aki a Magyar Kézilabda Szövetség tiszteletbeli tagja lett.