Továbbra sincsenek konkrétumok a győri Audi-ETO jövő évi keretével kapcsolatban, ám már körvonalazódnak a tervezett igazolások. Vanyus Attila, a győri klub elnöke ezzel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: „Tisztában vagyunk vele, hogy nagy az érdeklődés a csapat jövője iránt, s mi is azon vagyunk, hogy mielőbb lezárjuk a még függőben lévő dolgokat. Az már ismeretes, hogy Bódi Bernadett nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, s a dán Randershez szerződik."
A hírek szerint egyébként a csapat másik jobbszélsője, Kovacsicz Mónika sem marad, noha neki még élő szerződése van.
„Úgy egyeztem meg Mónival, ha olyan ajánlatot kap, ami neki és a klubnak is megfelelő, akkor távozhat. Ez esetben természetesen igazolunk is valakit" – mondta az elnök, aki azonban azt az információt már nem erősítette meg, hogy a posztot az FTC játékosával, Katarina Mravikovával töltenék be.
A klubvezetés nem titkolta, hogy egy klasszis kapus igazolását is tervezi. Sokáig úgy tûnt, hogy a Buducnost Podgorica horvát hálóőre, Sanela Knezovic lehet az érkező, ám vele megakadtak a tárgyalások.
Felvette viszont a kapcsolatot az egyesület Pálinger Katalinnal, aki a Dunaferr, a dán FC Köbenhavn és a szlovén Krim Ljubljana érintésével térhet vissza nevelőegyesületébe.
„Nem titkolom, tárgyalunk Katival, s mondhatni nagyon közel a megállapodás vele. A részemről mindent megteszek azért, hogy ismét Győrben védjen a nagyszerû kapus. Remélhetőleg ezt a döntést mindenki elfogadja, hiszen valamennyiünknek az a célja, hogy a jövőben is egy nagyon erős győri csapat szerepeljen a magyar bajnokságban és a nemzetközi porondon egyaránt. Emellett a válogatott szempontjából sem mellékes, hogy a sorsdöntő olimpiai kvalifikációk előtt Pálinger ismét Magyarországon védjen" – zárta szavait a zöld-fehér klub első embere.