Győri Audi ETO KC – Cornexi-Alcoa-HSB Holding  37 – 24 (19 – 10)

Győr, 2000 néző. Andorka - Hucker
ETO: HERR – Kovacsicz 4, Bradeanu 3, GÖRBICZ 8(4), Hornyák, SPIRIDON 4, VÉRTEN 5
Csere: Guiu (kapus), GOGIRLA 4, Dokic 2, Temes 2, Juhász 3, Radulovics 2, Bódi
Edző: Róth Kálmán
Cornexi: Fekete – Balogh B. 4(3), Pádár, Valova, Tápai 1, TRISCSUK 4, Kenyeres
Csere: Djerics (kapus), Vijunaite 3, Szrnka 3(1), Lima 1, VASZARI 5, Korgyuk 1, Őri 2
Edző: Vura József

Hétméteresek: 4/4 illetve 4/4
Kiállítások: 6 illetve 8

A találkozó előtt kiderült, hogy Pálinger Katalin két évre Győrbe szerződött és Simona Spiridon is újabb két évig Győrben játszik.
Ahogy mondani szokták, szinte még el sem hangzott az éljen-éljen, már el is dőlt a mérkőzés. 10 perc után hat góllal vezetett az ETO, amelynek kapujában Herr ragyogóan védett, támadásban pedig a Görbicz, Vérten, Gogirla trió vitte a prímet. A Cornexi mintha lélekben is feladta volna, nem hitték el, hogy lehet keresnivalójuk Győrben, így a második félidőre már csak az a kérdés maradt, hogy mekkora lesz a különbség. Róth Kálmán a fordulás után mindenkinek lehetőséget adott és a pályán lévők meghálálták a lehetőséget. Különösen Juhász játszott jól. A Cornexiből csak Vaszari jelentett veszélyt Guiu kapujára. Az ETO jól játszva, sztárjait a második félidőben pihentetve ütötte ki a Cornexit.

Róth Kálmán: Azok után, hogy a héten milyen fáradtan mozogtunk az edzésen, jól játszottunk. Nehéz mérkőzésre számítottam, de sima lett, mert azok is éltek a lehetőséggel, akik eddig kevesebbet játszottak.

Vura József: Szerettük volna nagyobb erőbedobásra késztetni a bajnokot, sajnos nem sikerült.