A vasárnapi Győr-Cornexi bajnoki mérkőzés előtt sajtótájékoztató keretén belül Vanyus Attila bemutatta az egyik új igazolást, a 190-szeres válogatott hálóőrt, majd a következőket fûzte hozzá:
“Nagyon örülünk neki, hogy sikerült őt visszahozni a nevelőegyesületébe. Katival kétéves szerződést írtunk alá szombaton, aki a jövő évi csapatunk egyik kulcsfigurája lehet. A jövőt tekintve pedig azt mondhatom, hogy még két válogatott szintû játékost fogunk igazolni” - mondta Vanyus Attila.
Információink szerint a két játékos Tomori Zsuzsanna és Katarina Mravikova lesz.

Pálinger Katalin a következőket nyilatkozta:
“Nagyon jól éreztem magam a Krim Ljubljanánál, amelynek tagjaival továbbra is korrekt a kapcsolatom. Tavaly jeleztem nekik, hogy nem írom alá a két évet, csak egy plusz egy évet, bár ők nagyon szerették volna, ha maradok. Örömmel jöttem Győrbe, hiszen nagyon sok minden köt ide.
Maximalista vagyok, így a terveim között szerepel, hogy amit csak lehet, nyerjünk meg az ETO-val. A csapatot ismerem a válogatottból, vagy a világversenyekről, igaz néhány játékossal akkor csak ellenfélként találkoztam. Hogy az olimpia előtt hazaigazoltam, az mindenféleképpen előny, hiszen így több éles meccset tudok játszani, ami a Krimnél nem volt “életbiztosítás”. Ott idén nyolc Bajnokok Ligája-mérkőzést játszottunk, a szlovén bajnokság pedig nem tartozik az európai élmezőnyhöz. Nagyon hiányzott már a varázs, a meccsek hangulata, a különböző éles szituációk. Herr Orsi tehetséges, jó kapus, a stílusunk más, ezért biztos vagyok abban, hogy nagyon jól kiegészítjük majd egymást.”