Győri Audi ETO KC – Budapest Bank-FTC  38 – 31 (15 – 18)

Győr, 2000 néző. Vezette: Kékes Cs. – Kékes P.
ETO: Herr – KOVACSICZ 4, BRADEANU 9, Dokic, Spiridon 2, Görbicz 9(4), VÉRTEN 4
Csere: GUIU (kapus), Gogirla2, Hornyák 2, Temes, RADULOVICS 3, Juhász, Bódi 3
Edző: Róth Kálmán
FTC: Harisova – MRAVIKOVA 6, Soós 1, Uhrakova, Szucsánszki 3(1), TÓTH 12(4), Kirsner 4
Csere: Pastrovics (kapus), Szamoránsky P. 2, Szamoránsky A., Zácsik 3, Németh H.
Edző: Németh András

Hétméteresek: 5/4 illetve 7/5
Kiállítások: 8 illetve 8 perc

A csúcsrangadó elején a Fradi kapta el jobban a fonalat, az ETO Bradeanu és Gogirla góljaival csak a lépést tudta tartani a fővárosiakkal. A vendégeknél Tóth és Mravikova remekelt, szórták a gólokat. A védekezést mintha mindkét oldalon elfelejtették volna. A „tûzpárbajból” pedig a Fradi jött ki jobban, elsősorban Tóthnak köszönhetően.
A fordulás után egy „más” ETO lépett pályára. Sokkal gyorsabban kézilabdáztak Görbiczék és ezt a tempót már nem bírta a Ferencváros. Előbb egyenlített, majd a vezetést is átvette a Győr és folyamatosan növelte előnyét. Bradeanu – aki az elmúlt hetekben kisebb gödörben volt – alig-alig hibázott lövést, Radulovics pedig szép góljai mellett látványos passzokkal szolgálta ki társait. Guiu pedig fontos lövéseket fogott. Ekkor már lehetett érezni, hogy a Ferencváros nem tud felzárkózni, hiszen a kevés cserelehetőség miatt egyre jobban elfáradtak a vendégek. A hajrában már csak az volt a kérdés, hogy mekkora különbséggel nyer az ETO. A hét gólos siker azt jelenti, hogyha az utolsó fordulóig minden így marad, tehát két pontos előnnyel utaznak a Népligetbe Görbiczék, akár egy hat gólos „zakó” is beleférhet.

Róth Kálmán: Elnézést kérek az első félidőért a szurkolóinktól. A szünetben felhívtam csapatom figyelmét, hogy milyen célokért is játszanak. Úgy látszik megértették.

Németh András: Gratulálok az ETO-nak!