Óriási elánnal kezdtek a csapatok, a hazaiak román légiósaik, mi pedig Mraviková és Tóth Tímea révén mutattunk be fantasztikus támadójátékot. Már az első pillanatoktól kezdve potyogtak a gólok, vezetéshez jutni azonban az első tíz percben csak a Fradi tudtak.
Kovacsicz villant aztán a bal szélről, s 6-5-re alakította az állást a győriek javára. Ezután fej-fej mellett haladtak a csapatok, Mraviková elképesztő formában játszott, nem nagyon tudtak vele mit kezdeni a dunántúli védők.
Szucsánszki újabb rohamra vezényelte a Fradit negyedóra magasságában, aminek meg is lett az eredménye 11-9-as FTC-vezetés formájában. Erre azonban Hornyáknak is volt válasza a túloldalon, az addig a mérkőzésen nem sok szerepet kapó játékos duplájával hamar kiegyenlített, 12-12 volt ekkor az állás.
A félidő végén Tóth Tímea vitte a prímet a vendégeknél, a holnap születésnapos Bradeanu hiába szerzett két nagyszerû átlövésgólt, Tóth remeklésének köszönhetően háromgólos előnnyel zárta a félidőt a Fradi.

A második játékrész elején aztán a győriek irányítója, Görbicz Anita megrázta magát. Az első öt percben háromszor is eredményes volt, az ötödik percben győri pályafutásának 1000. gólját szerezte. Ezt követően hetesből, majd egy villámgyors ellentámadásból is bevette a ferencvárosiak kapuját, hosszú idő után újra vezetéshez juttatva Róth Kálmán együttesét.
Majd újra Bradeanu pillanatai következtek, a román legiós egymás után négyszer is betalált, átlövéseit nem tudták ártalmatlanítani a védőink.
A 48. percben Vérten Orsolya látványos gólja már 30-24-es vezetéshez juttatta a hazaiakat, azonban a továbbra is sziporkázó Tóth Tímea és Zácsik Szandra találataival megpróbáltunk a felzárkózni.
Nem így gondolta azonban Radulovics, aki ha már pályán volt öt perc alatt "szórt" hármat, s nemsokára újra hatgólos különbséget konstatálhatott a győri közönség öt perccel a meccs vége előtt.
A hajrá már nem tartogatott nagy izgalmakat, hiszen 34-28 után nem volt esélyünk, hogy megfordítsuk a mérkőzést, így 38-31 lett a végeredmény.