Agilisabban kezdte a mérkőzést a vendégcsapat, de – elsősorban a védekezést tekintve – hamar összekapta magát a Cornexi.
Ez annyira jól sikerült a hazaiaknak, hogy már a félidő elején előnyre tettek szert, és ezt a mérkőzés lefújásáig meg is őrizték.
Sorrendben Balogh, Vijunaite, majd Szrnka bizonyultak a hazai csapat vezéreinek, összesen tizenkilencszer vették be a győri kaput.
A vendégek nem találták a ritmust, és nem volt vezéregyénisége a csapatnak, még Görbicz is heteseket rontott.
Jellemző volt a meccs képére, hogy míg a hazaiaknál Szrnka kilenc perc alatt öt gólt dobott, addig az ETO csak kilenc perc után tudott betalálni, ráadásul csak kettős előnyben.
Magabiztos, ötgólos hazai vezetéssel fordultak a csapatok, de a második játékrészben sem változott a játék képe.
Most Triscsuk tolta három góljával a Cornexi szekerét, a csereként beálló Fekete pedig újabb és újabb lövéseket hárított.
A sorozatos hétméteresek révén (Temes négyet értékesített rövid időn belül) annyit azért elért, hogy nem dőlt el az özzsecsapás még idő előtt.
Az eredményt viszont már nem tudta megfordítani az ETO, a Cornexi nagyszerûen játszva teljesen megérdemelt győzelmet aratott, még úgy is, hogy Tápai húsz perccel a vége előtt sérülés miatt kiszállt.
A hazai győzelemnek köszönhetően tehát négy fordulót követően újra nyílt a küzdelem a rájátszás felsőházában.