A tétmeccseket figyelembe véve ez lesz Németh Andrásnak és néhány játékosnak az utolsó zöld-fehér mezben abszolvált találkozója, így nyilván ők is szépen szeretnének búcsúzni a lelkes szurkolótábortól. Tavaly a Győr alapszakasz-győzelme miatt a Magvassy Mihály-csarnokban került sor a bajnoki döntőre, idén azonban fordult a kocka.
Ősszel hazai pályán két góllal jobbnak bizonyultunk a Rába-partiaknál, a "visszavágón" viszont kikaptunk idegenben, mint ahogy a rájátszás harmadik fordulójában is. Sőt, semleges pályán a SYMA-csarnokban a Magyar Kupa fináléjában is a Róth-csapat nyert, lenne tehát miért visszavágnunk a győrieknek. A vendégeknek súlyos pénzbüntetést helyeztek kilátásba, amennyiben nem nyernek a Népligetben, de ez legyen az ő bajuk, nekünk csak és kizárólag a saját játékunkra és a győzelemre szabad figyelnünk.
A férfiak bajnokságában más rendszer szerint küzdenek az aranyérmekért, de sokan (szinte mindenki) a bivalyerős Veszprémet tartották a legfőbb esélyesnek a Szeged ellenében. A Tisza-partiak megmutatták, hogy bárki legyőzhető, mindenki megverhető. Még a bajnok is.
Azaz a Győr is! Hajrá lányok!