Az utolsó fordulóra maradt a döntés arról, ki nyeri a női bajnokságot. A Ferencváros és az Audi-ETO egyaránt tíz ponttal áll a vasárnapi összecsapás előtt, így a találkozó győztese lesz az aranyérmes. A hazai hétgólos sikernek köszönhetően már a döntetlen is a győriek címvédését jelentené, hiszen azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény dönt.
Nyilván az Audi-ETO nem az egy pontra játszik, egyértelmû cél, hogy győzelemmel bizonyítsa, hogy Magyarországon nincs nála jobb csapat. Róth Kálmán, a győriek vezetőedzője optimistán várja a mindent eldöntő összecsapást.
„A hangulat jó a csapaton belül, különösebb feszültség nem érződik a játékosokon. Jól ismeri egymást a két csapat, nagy meglepetésre nem lehet számítani, ám egy biztos, mivel ez az utolsó mérkőzés mindkét együttes számára, a tartalékokat valamennyi játékos mozgósítja majd. Ennek ellenére azért döntő lehet, hogy az idei meccsek többségét jobban bírtuk erővel. A második félidőt rendre mi nyerjük meg, s mikor igazán nagy volt a tét, akkor mindig magabiztosan győztünk. Ugyanolyan jól kell kezdeni, mint a Magyar Kupa döntőjében, s lényeges a jó védekezés is, hiszen ez a lerohanó játékunk alapja" – mondta Róth Kálmán, aki arra a felvetésre, hogy – a magyar szurkolói lélektan tükrében – tulajdonképpen hatvan percen múlik, hogy a mennybe jut-e vagy pokolra kerül-e a csapat, így reagált: „Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a mennybe kerüljünk..."
Szerencsére nincs sérült a csapatban, kisebb gondok azért akadtak a héten, de ezek nem voltak olyan mértékûek, hogy akadályozták volna a felkészülést, melynek során a frissességre helyezte a hangsúlyt a szakvezetés.
Az is bizakodásra ad okot, hogy a klub számára biztosított százötven jegyet pillanatok alatt elkapkodták a szimpatizánsok, így a Népligetben sem marad majd magára a címvédő gárda. Remélhetőleg lesz okuk az ünneplésre a drukkereknek.
A győri városvezetés mindenesetre a végeredménytől függetlenül vasárnap 18.30 órakor a városháza előtt fogadja a csapatot.

A Tatabánya ellen negyedszer
A SEAT-ETO férficsapata vasárnap 18 órakor a Tatabánya ellen játszik a Budapest Bank-férfiliga hetedik helyért vívott rájátszásában.
Az egyik fél három győzelméig tartó párharc eddig minden egyes alkalommal szoros csatát hozott, s mindig a vendégek örülhettek. Győrött előbb egy góllal nyert a Tatabánya, majd ezután a SEAT-ETO büntetőkkel „visszavágott", szerdán újra hetescsata döntött, ezúttal a Tatabánya javára. Amennyiben a tendencia folytatódik, akkor egyenlíthet a győri gárda, vereség esetén azonban véget ér a párharc, s a Tatabánya szerzi meg a hetedik helyet, Tóth László tanítványainak ugyanakkor marad az egyébként bravúros nyolcadik pozíció.