A mérkőzést a hazai csapat kezdte, az első gólt viszont Kanyónak köszönhetően a tatabányaiak szerezték. Az 5. percben vette át először a vezetést a Győr, 4-3 volt az állás. Ezután felváltva estek a gólok. A 9. percben kapust cserélt a vendégcsapat, Kovács állt a kapuba. A 10. percben Füzesi mester időt kért, amely inkább a Győrnek tett jót, egymás után 4 gólt lőttek a Rába-partiak, s 11-7-re elhúztak. A 25. percben már 20-15 volt az eredmény, két perccel később, 21-17-nél Tóth mester is időkéréssel próbálta rendezni a sorokat. Mindkét oldalon nagyon gyenge védekezés eredményeként 30 perc után 42 gól született.
A második félidő Markovics találatával indult. Kapkodva, sok hibával játszottak a csapatok, s a 38. percben három három gólra fogyott a hazai előny, 27-24. Megint zsinórban kapta a gólokat a Tatabánya, az 58. percben már 39-30-ra vezetett a Győr.
Összesítésben 3-2-re győztek a zöld-fehérek, így övék lett a hetedik, míg a Tatabányáé a nyolcadik hely a három győztes meccsig tartó párharc után.
Tóth László: - Ahogy hallom, a Magyar Kézilabda Szövetségnek szimpatikusak a két csapat egymás elleni mérkőzései. Lehet, hogy 10 győzelemig kellett volna játszani...
Füzesi Ferenc: - Köszönjük a szurkolók egész éves támogatását.