Hétfőn megkezdődött az alapozás a 2007/08-as szezonra a Seat ETO csapatánál is. Sajnos az együttes egyelőre nélkülözni kénytelen az egészségügyi problémákkal küzdő Tóth László vezetőedzőt, így a tréningeket  Deáki István irányítja.
Itt van viszont a két új szerzemény, a hat év után újra ETO-mezt húzó kapus, Szabó Imre, valamint a hétszeres válogatott, fél évtizedes "európai körútról" hazatért Székely István (akinek mellesleg saját honlapja is van, mely a www.szekelyistvan.com címen érhető el).
Az öt távozón kívül - Majeri Zoltán, Szalafai Gábor, Schuch Timuzsin, Dénes János és Harta Béla - egyelőre nem edz a csapattal Széles László és Forrai Dániel sem, mivel klubjukkal, a Dunaferrel még nem sikerült megállapodni arról, hogy az előttünk álló évadot is Győrben töltik-e.
További változás is lehet még a keretben: a szezon legeredményesebb ETO-játékosa, Pálos Gábor hamarosan dániai próbajátékra utazik.
Indokolt tehát az együttes megerősítése, várhatóan három újabb játékos, két átlövő és egy beállós csatlakozik a csapathoz a közeljövőben.
A felnőttekkel edzenek a győri utánpótlás legtehetségesebb tagjai (Iváncsik Ádám, Horváth Adrián, Nagy Dávid, Németh Gábor, Sárközi Dániel, Szabó Balázs), akik az elmúlt szezonban néhányszor már az NBI-ben is pályára léptek.