Augusztus 10-11-én Győrben az Audi ETO mellett a Ferencváros, a Podravka Koprivnica és a Hypo lép fel. Az ETO mérkőzéseit itt a honlapon már biztosan láthatják azok, akik nem tudnak kilátogatni a Magvassy Mihály Sportcsarnokba, de elképzelhető, hogy oldalunkon a többi összecsapás is követhető lesz.
Az Audi ETO játékosai egyébként javában készülnek az erdélyi edzőtáborra és természetesen az előttünk álló idényre. Igaz, közülük heten – Herr, Pálinger, Görbicz, Vérten, Tomori, Hornyák, Temes – most a magyar válogatottal edzőtáboroznak Zalakaroson, illetve Nagykanizsán. Ők csak közvetlenül az elutazás előtt csatlakoznak a zöld-fehérek keretéhez. A többiek szerdán már edzőmeccseket játszanak a szlovák ezüstérmes Duslo Sala együttesével 10 és 15 órakor. A vágsellyeiek elleni találkozókról a hét felnőtt válogatott játékoson kívül hiányozni fog a törökországi junior EB-re készülő Drávai Gyöngyi és Deáki Dóra is.
Az erdélyi edzőtábor eseményeiről minden este beszámolunk a klubelnök Vanyus Attila segítségével, valamint az Udvarhelyi Híradó tudósítóinak közremûködésével a két mérkőzésről is igyekszünk részletesen tájékoztatni olvasóinkat.