Magyarországon még simán ment minden, de Romániában már hamar látni lehetett, hogy nem lehet tartani az útitervet – tájékoztatta honlapunkat Vanyus Attila, a csapat vezetője. A rossz útviszonyok mellett rengeteg lezárás is nehezítette a csapat előrejutását. Görbiczék az eredeti tervek szerint 19 órakor edzettek volna Székelyudvarhelyen, ezt már 20 órára módosították, de közel sem biztos, hogy addigra megérkeznek a zöld-fehérek. A vacsorát egy csodálatos étteremben költötte el a csapat Sebes közelében, köszönhetően Aurelia Bradeanunak, ő ajánlotta ugyanis ezt a helyet a vezetőknek.
Holnap reggel már 8 órakor edzést tart Róth Kálmán az együttesnek, fél 11-kor pedig Vanyus Attila, Róth Kálmán, Görbicz Anita és Pálinger Katalin részvételével tartanak sajtótájékoztatót. Ezután a két kézilabdázó a helyi rádió vendége lesz, majd a délutáni pihenő után magyar idő szerint 19 órakor megmérkőznek a Rulmentul Brassó gárdájával, amelyben valószínûleg még nem lép pályára Simona Gogirla. A találkozó végeredményéről minél előbb igyekszünk beszámolni honlapunk olvasóinak.
Erdélybe a következő csapat utazott el: Herr Orsolya, Oguntoye Viktória, Pálinger Katalin (kapusok), Katarina Mravikova, Szegedi Orsolya, Szölösi Patrícia, Aurelia Bradeanu, Hornyák Ágnes, Görbicz Anita, Tomori Zsuzsa, Simona Spiridon, Ana Dokic, Temes Bernadett, Kovacsics Anikó, Vérten Orsolya (mezőnyjátékosok)