A rossz út­vi­s­zonyok mellett renget út­le­zárás is nehezítette a csapat út­ját. Görbiczék az eredeti tervek szerint 19 órakor edzettek vol­na a városi sportcsarnokban, az időpontot többször is mó­dosították, a késés miatt a­zonban végleg lemondtak róla.
Győri ETO, Győri ETO, Győri Audi ETO! – énekelte a mint­egy tucatnyi győri szurkoló tegnap este a Gondûző vendéglő előtt, amikor a győriek stábja le­szállt a buszról. Késtek, nem is keveset, így az edzés már szó­ba se jöhetett, de leg­alább több időnk volt elbeszélgetni velük. Idő- és helyhiány miatt egyelőre csak ven­dé­geink első benyomásait tudjuk köz­re­ad­ni.

Róth Kálmán - edző
Egy nagyon régi terv vált valóra azzal, hogy a szakma által szólítva, ilyen szinten látogassunk Erdélybe. Jól tudjuk, hogy innen is szurkolnak nekünk, hiszen a fontos mér­kő­zéseink előtt sok üzenetet kapunk mind e-mailben, mind p­edig személyesen. Érezzük az ő szeretetüket is folyamatosan, remélem, hogy ezt valamilyen formában meg tudjuk hálálni.

Vanyus Attila – klubelnök
Magyarok közé jöttünk, úgyhogy azt hiszem, gyönyörû hetünk lesz. Természetesen dolgozni is akarunk, hiszen nekünk az a fontos, hogy készüljünk a következő szezonra, mert nagyon szép eredményeket szeretnénk elérni – ez az elsődleges, de hát sze­retnénk megismerkedni ebben a pár napban – amennyire le­hetséges – ezzel a csodálatos vi­dékkel is.

Pálinger Katalin
Mindenképpen nagyon hosz­szú úton vagyunk túl, de örömmel láttuk, hogy mind a helyi sajtó, mind a győri szur­kolók szép számban fogadtak, illetve kísértek el minket, a fáradság ellenére csakis pozi­tív benyomásaink vannak. Ami a mérkőzést illeti, bár nem a győzelem a legfon­to­sabb, a­zért mi továbbra is olyan já­té­kosok vagyunk, akik a győ­zelem gondolatával lépnek a pályára. Természetesen sze­ret­nénk nyerni.

Görbicz Anita
Annak ellenére, hogy barátságos mérkőzésről van szó, úgy gondolom, hogy mindkét csa­pat szeretne majd győzni. A bras­sói csapattal különben több­ször is játszottunk, itt per­sze még nem volt lehetőségünk megmérkőzni velük, úgyhogy itt is el szeretnénk verni őket.

Hornyák Ágnes
Én kíváncsian várom a hetet, mert az egyik barátnőm idevalósi, és már nagyon sok szép dolgot hallottam Udvar­hely­ről, s kíváncsi vagyok, hogy igaz-e.

A Székely Medvék is szurkolnak
Felhívják a zöld-fehéreknek szurkolni vágyó Székely Medvék figyelmét, hogy ma délután fél négy és négy óra között találkozhatnak a győri szurkolókkal a Sziget bisztróban. Minden igazi drukkert szeretettel várnak.