Ellenfél az idén a román szuperligába feljutó Sepsiszentgyörgyi MSC volt, mely fel tudott nőni neves ellenfele szintjére, helyenként látványos, de mindenképpen eredményes kézilabdát játszott.
A jégkoronghoz szokott közönség élvezte a meccset, a bemutatott álomkézilabdát, és – annak reményében, hogy a közeljövőben városnak is lesz a sportcsarnokot igénylő élvonalbeli csapata – lelkesen megtapsolta a két együttest.
Győzött a tapasztaltabb, rutinosabb Győr (39–27), de a 12 gólos vereség nem szégyen a háromszékiek számára, ugyanis a sokkal jobb játékerőt képviselő Rulmentult is 11 góllal verték Pálingerék.
A találkozót megtekintette Cristian Gaþu, a Román Kézilabda Szövetség elnöke, a kézilabdát felvezető délutánon pedig kosárlabda-, cselgáncs-, futsal- és teremhoki-bemutatókat láthatott a közönség.

Róth Kálmán, a Győr vezetőedzője: Köszönjük a 2000 embernek, akik kijöttek és megtapsoltak minket. Csodálatos volt a hangulat. A Székelyföldön töltött egy hét során főleg lelkiekben gazdagodtunk, de nagyon keményen is dolgoztunk. Ez meg is látszott a mai összecsapáson, a lányok fáradtan mozogtak.
Lechner Ferenc, a szentgyörgyiek edzője: A vereségekből is lehet tanulni, főleg egy ilyen világhírû együttestől, mint a Győr. Köszönjük a szervezőknek a gálát, minden jól mûködött, remélem, a közönség jól szórakozott. Még egyszer köszönjük a meghívást.