Telt ház, remek hangulat jellemezte a román el­sőosztályba frissen feljutott Sepsiszent­györ­gyi MSC elleni meccset, melynek végén mindenki örülhetett, hisz a sportág és a jelenlevők voltak a győztesek.
Sérülés miatt nem játszhatott Görbicz, Vérten és Do­kic a csíkszeredai néző­kö­zönség előtt, de így is volt kinek drukkolni. A Pálinger – Mravikova, Hornyák, Spiridon, Tomori, Brãdeanu, Szölösi fel­állítással kezdett Róth Kálmán. A találkozó során az­tán mindenkinek játékjogot a­dott a tréner, aki a meccs első fe­lében meglehetősen ideges volt ta­nítványaira. Pon­to­sab­ban a vé­de­kezéssel nem volt meg­elé­gedve, mint elmondta, ezt most tanulják, de van mi­kor egyesek kihagynak, nem fi­gyelnek eléggé.
A háromszéki csa­pat nem ijedt meg a Baj­nokok Ligáját is megjárt sztároktól, volt mikor könnye­dén szerzett gólokat. Aztán fo­kozatosan elhúzott a Győr, 19–13-as félidő után 39–27-re nyert. Az ETO gólszerzői: Te­mes 13, Brãdeanu 7, Mra­vi­ko­va 6, Tomori 4, Szegedi, Hor­nyák 3-3, Spiridon 2, Kovacsics 1.
Róth Kálmán a találkozó után elmondta: „Csodálatos na­pokat töltöttünk itt, lelkiekben igenis feltöltődtünk. Fel­készülésünknek egy fontos ál­lomása volt a két meccs. Kö­szönjük az Udvarhelyi Híradó meg­hívását, maximálisan elé­gedettek vagyunk mindennel. A második meccsen már fáradtak voltak a lányok, ez meg is látszott a játékunkon. Most dolgozni jöttünk, de biztos vagyok benne, hogy ide turistaként, barátként térünk majd vissza. Mindkét helyszínen remek embereket is­mer­tem meg”.
A találkozó után a győri lá­nyok, akárcsak Udvarhelyen, fél­óráig osztogatták az aláírá­so­kat, fényképek készültek a szurkolókkal. Majd elköszöntek, autóbuszra ültek, hazautaztak. Nekünk felejthetetlen volt az ittlétük, csak remény­kedni tudunk, hogy nekik is lesz mit meséljenek székelyföldi turnéjukról.