Ma délután az Alba Regia volt az ETO ellenfele. A zöld-fehérek meggyőző különbséggel, 16-9-es félidei vezetés után 33-21 arányban diadalmaskodtak. Az együttesben ismét feltûnt néhány próbajátékos, a lelátón helyet foglaló szurkolók különösen a találkozó második félidejében játszottak "ki-kicsodát".
Nincs már a csapattal Jablan Vuko, és nem lépett pályára  Mirko Milosevic és Igor Milosavljevic sem.

Gólszerzőink: Miss Zoltán 6, Pálos Gábor 4, Szabó András 4, Gojko Vuckovic 4, Nagy Tamás 4, Széles László 3, Botos Andrei 3, Székely István 3, Milan Ognjanovic 2

Hír még a fiúkról, hogy a korábban lekötött edzőmérkőzések időpontjai változtak. Szerdán 10 és 16 órakor a Magvassy Sportcsarnokban az Érsekújvárral csap össze a Tóth László-Deáki István edzőpáros csapata, míg a csütörtökre tervezett Százhalombatta elleni mérkőzések a battaiak kérésére elmaradnak.
A hosszú hétvégén a Balaton-Georgikon Kupán szerepel az ETO, szombaton Keszthelyen a Székelyudvarhely (9.45 órakor) és a PLER (15.25), vasárnap Hévízen a Komló (8.30), Irán válogatottja (14.15) és az osztrák Krems (16.35) lesz az ellenfél, hétfőn pedig a helyosztók következnek.