Milan Ognjanovics személyében 206 cm-es átlövővel erősödött a zöld-fehérek játékoskerete. A szerb kézilabdázó két évet írt alá a győriekkel. A korábban szerződtetett Jablan Vukotól viszont megváltak a Rába-partiak. A montenegrói játékos egyre gyakrabban panaszkodott sérülésre és több edzést is kihagyott, ezért a szakvezetés úgy döntött, hogy megválik tőle, így egy külföldi kézilabdázót még szerződtet az ETO. Ognjanovics a Hajnal-Hús Kft segítségével került Győrbe.
A csapat új gyúrója az ETO-val három bajnokságot nyerő, sokszoros válogatott Polgár László lett, az ifjúsági csapatot pedig Pauer Zoltán irányítja a jövőben - tájékozatatta honlapunkat Hartáné Kovács Edit klubigazgató.
A hétvégi válogatott tornán már árusítják a bérletek is, melyek egyébként hétköznap munkaidőben a Magvassy sportcsarnokban vásárolhatók meg. A felnőtt szezonbelépő 6000 forint, diákok és nyugdíjasok 3000 forintért juthatnak hozzá. A mérkőzésekre szóló jegyek a felnőtteknek 600, a diákoknak és nyugdíjasoknak 300 forintba kerülnek majd.