Laci betegsége miatt már a felkészülést is Deáki István vezette (igaz szakmai biztonságot jelentett számára ott tudni a háttérben a vezetőedzőt), de innen egyedül kell vezényelje a Győri ETO FKC csapatát .
Tisztelgünk Tóth László emléke előtt, aki hosszú évek óta utolérhetetlen megszállottsággal, hittel, lelkesedéssel, kreatív és magas szintû szaktudással felépített, tökélyre törő szakmai utat rajzolt csapata elé.
Ehhez jó szemmel választotta ki együttese kulcsembereit, akik – mint az aktuális átigazolási időszak is példázza – a Mester hívó szavára akár külföldről is hazatértek. Ezt a rutinos magot most is csiszolatlan fiatalokkal tervezte körülölelni és (mint ahogy évről-évre szerény anyaggal) újfent csodát tenni .
Súlyos szakmai örökség ez az utód Deáki Istvánnak, de egyben pontosan kijelölt, kikövezett út is a biztos sikerhez! Mert ki ismerhetné jobban az előd szakmai gondolkodásmódját mint az évek óta vele együtt dolgozó „Deka”? Így kézenfekvő volt Győrben, hogy  a csapat régi-új edzője Deáki István viszi tovább a vezetőedzői munkát az ETO FKC -nál, míg a csapat körüli szakmai feladatokban Hartáné Kovács Edit klubmenedzser segíti majd továbbra is tevékenységét.