Korábban már jeleztük, hogy ősztől változások lesznek az idegenbeli túrákkal kapcsolatban. A leglényegesebb újdonság, hogy - a korábbiaktól eltérően -, a jegyek árát kell majd fizetni, az utazás ingyenes lesz (Vácon egy belépő ára kb. 1.000 forint). Mindez természetesen azokra a szurkolókra érvényes, akik tagjai a Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesületnek. A nem tagok ezt a szolgáltatást (utazás) is térítés ellenében vehetik igénybe, a Vác ellen 2.500 forintért.
A szállító jármû(vek) minden esetben a Magvassy Sportcsarnoktól indulnak, és oda is érkeznek vissza. Sem az oda-, sem a visszaúton nincs mód arra, hogy a busz kitérőket tegyen az eredeti útvonalhoz képest. Kérünk mindenkit, hogy ennek megfelelően szervezze a Sportcsarnokhoz való érkezést és hazaindulást.
A Kiskunhalas elleni, vasárnapi mérkőzés előtt az emeleti büfében Sopronyi Lászlónál (30/3778-588) lehet jelentkezni a Vác elleni idegenbeli összecsapásra. Aki akar, ugyanitt, ugyanekkor beléphet a Szurkolói Egyesületbe, illetve itt válthat a klub által kiadott kedvezményes szurkolói állóbérletet is. Azokat is ide várjuk, akikről még nem készült fotó a tagsági igazolványukhoz.
A szurkolói bérletek egyébként továbbra is (egészen szeptember 30-ig) megvásárolhatók a Damjanich utca 29. alatt található Zsolanett ruhatisztítóban, minden hétköznap 9 és 17 óra között.