„Történt, ami történt, ahogyan korábban is mondtam, most már az előttünk álló feladatokra kell koncentrálnunk. Első ellenfelünk, a Kiskunhalas jelentősen átalakult a nyáron, többek között új az edző, s a kulcsemberek közül is többen távoztak. Emiatt egy kicsit sötét ló számunkra a gárda, bár a felkészülés során volt szerencsém őket látni egy mérkőzésen. Meglévő ismereteinkből igyekszünk felkészülni belőlük, s bár nem lebecsülendő ellenfél egyetlen együttes sem, azért hazai pályán illik legyőzni őket" – mondta az esélyekről Konkoly Csaba.
Mint ismeretes, a bajnokságban a cél, hogy visszahódítsák az aranyérmet. Hogy kik lehetnek a legnagyobb riválisok, erről így vélekedett a fiatal tréner:
„Jelentősen nem tolódtak el az erőviszonyok, így továbbra is a Fradi, a Dunaferr, a Cornexi és a Debrecen négyes lehet az ellenlábasunk. Közülük talán a debreceniek a »legizmosabbak«, de nagyon oda kell figyelni az úgynevezett középmezőnyre is, mert az egymás elleni eredmények mellett az dönthet az első hely sorsáról, hogy a középcsapatok ellen melyik együttes hogyan szerepel. A legfontosabb, hogy a hazai mérkőzéseinket mindenképpen hozzuk – ez egyébként azt gondolom, teljes joggal el is várható –, s idegenben is a lehető legjobban szerepeljünk" – folytatta a szakvezető.
A csapatban szerencsére mindenki egészséges, sérülés tehát nem nehezíti a premieren Konkoly Csaba dolgát.
„Ana Djokic is rendbe jött, teljes értékû munkát végzett. Ami a hangulatot illeti, az új játékosok nyilvánvalóan kellő izgalommal várják az első meccset, a keret egészéről pedig azt tudom mondani, hogy tiszta lappal indult mindenki, s láthatóan mindenki átérzi a helyzetet. Bennem is dolgozik természetesen egy kis egészséges drukk, de ez akkor is így volt, mikor még az ificsapattal dolgoztam. Nem vagyok egy ijedős fajta, így nem tartok attól, hogy az izgalom esetleg pánikká alakul át. Hiszek magamban és a csapatban is" – nyilatkozta Konkoly Csaba.

Az Audi-ETO kerete
1 Oguntoye Viktória
2 Tomori Zsuzsanna
3 Drávai Gyöngyi
4 Deáki Dóra
5 Ana Djokic
6 Vérten Orsolya
7 Katarina Mraviková
8 Szegedi Orsolya
9 Szölösi Patrícia
10 Temes Bernadett
11 Karnik Szabina
12 Herr Orsolya
13 Görbicz Anita
14 Kovacsics Anikó
15 Aurelia Bradeanu
16 Pálinger Katalin
31 Hornyák Ágnes
80 Simona Spiridon