Győri Audi ETO KC – Kiskunhalas NKSE   40-19 (23-12)

Győr, 1800 néző. Vezette: Natkai – Szalay
ETO: Pálinger – MRAVIKOVA 5, Hornyák 2, SPIRIDON 4, Bradeanu 2, TOMORI 5, VÉRTEN 5
Csere: HERR (kapus), Görbicz 10(6), Dokic 2, Temes 1, Kovacsics 1, Szegedi 1, Deáki 2
Edző: Konkoly Csaba
KNKSE: Szikora – Kurgyis 2(1), Zámbó 2, Kósa, Rábai 3, CSENDES 4, Virág 2
Csere: Pethő (kapus), Földes L. 4(2), Hodosi 2, Horváth M., Micskó, Szarka
Edző: Zsadányi Sándor
Hétméteres: 6/6, illetve 7/3
Kiállítások: 4, illetve 10 perc

A bajnokság győri nyitányán eleinte úgy tûnt, hogy az ETO játékosai a lámpalázasabbak. Védekezésben sok volt a hiba, amit elsősorban az egykori győri, Csendes Edit használt ki. Aztán beállt a kapuba Herr Orsolya, rendezettebbé vált a védekezés, és ettől kezdve folyamatosan nőtt az előny. A mérkőzés ezen szakaszában Tomori, Spiridon és Mravikova lőtte a győri gólokat. Pályára lépett az addig kispadon pihenő Görbicz Anita, a támadójáték gyorsabb, gördülékenyebb lett és a szünetre a lényeges kérdések eldőltek.
A fordulás után Konkoly Csaba folyamatosan cserélt, mindenki lehetőséget kapott. A remeklő Herr Orsi helyett visszajött Pálinger, aki szintén javuló formában védett. Az utolsó negyedórában játéklehetőséget kaptak a fiatalok, és a többiek – főleg Görbicz Anita – elsősorban arra figyeltek, hogy őket  is megdobassák, ami sikerült is. Deáki két gyönyörû átlövésből, Kovacsics és Szegedi pedig lerohanásból volt eredményes.

Konkoly Csaba: Ilyen bemutatkozásra számítottam, hiszen kedvező volt a sorsolásunk. A Vác ellen is komolyan készülünk, nehogy visszafelé süljön el a kapanyél.