Az AUDI ETO a győri sport zászlóshajója. Az elmúlt három évben háromszor hódította el a Magyar Kupát és kétszer nyerte meg a magyar bajnokságot. A legutóbbi kiírásban a bajnoki aranyérem begyûjtése sajnos nem sikerült, egy kiélezett küzdelemben végül a Ferencvárosé lett a legfényesebb érem. A csapat a Bajnokok Ligájában is jól szerepelt, hiszen egészen az elődöntőig menetelt, ahol a későbbi győztes dán Slagelsee együttese tudta csak megállítani.
Összességében tehát a Magyar Kupa elsőséggel, a bajnoki ezüstéremmel és a Bajnokok Ligája elődöntővel nem szerepelt rosszul az ETO.
A legnagyobb hiányérzet amiatt van, hogy csapatunk nem tudta megvédeni bajnoki aranyérmét, holott a bajnokság előtt mindenki őket kiáltotta ki toronymagas esélyesnek. Valószínû ez is közrejátszott abban, hogy a klub vezetősége stratégiát váltott. Az előző szezonban minden poszton két közel azonos képességû játékos volt bevethető. Most úgy gondolkodnak, hogy legyen egy bombaerős kezdősor és a cserejátékosok nyugodtan lehetnek akár fiatal, tehetséges, sajátnevelésû, ám még rutintalan játékosok. Ezért leigazolták Pálinger Katalint a világ egyik legjobb hálóőrét, Katarina Mravikovát, az ország talán legjobb jobbszélsőjét, valamint a fiatal és nagyon tehetséges átlövőt, Tomori Zsuzsannát. Ugyanakkor három vállogatott szélső is távozott a csapatból. Kovacsics Mónika, Bódi Bernadett és Juhász Gabriella kiesése érzékenyen érintheti a csapatot.
Ez a mostani felállás bejöhet jól is, rosszul is.