A találkozót váci ajándékeső előzte meg: Veszeli Judit a tavalyi gólkirálynői serleget, majd Farkas Veronikával egy-egy Váci Napló által felajánlott ajándékkosarat, míg Ábrahám Szilvia a Dunakanyar Régió díját vehette át.
A mérkőzés első harmadában úgy tûnt, a mieink meg tudják ismételni székesfehérvári lelkes, összeszedett játékukat. Az álmosan kezdő vendégekkel 7-7-ig sikerült tartani a lépést, majd az egyre több baki miatt már ötgólos lett a hátrány a szünetre.
Aztán a folytatás rémálommá vált! Tíz perc alatt mindössze egyszer rezgett a győri háló, miközben tízre nőtt a különbség. Támadásban szemernyi önbizalom, elképzelés nélkül tébláboltak a mieink, ellenben a túloldalon sorra potyogtak a gólok. Az 53. percben már dupla annyi győri találatot mutatott az eredményjelző, mint vácit (15-30). A hajrá egy nagy gólpárbajt hozott, miközben az edzők mindkét részről a kispadosoknak adtak bizonyítási lehetőséget.
Csapatunkból egyedül Farkas Veronika tûnt ki (meg is kapta a Váci Napló ajándékkosarát, mint a legjobb hazai játékos), míg többen is teljesen formán kívül kézilabdáztak.
Váci gólszerzők: Farkas 5; Gerstmár Szilvia, Orbán Adrienn, Szilágyi Anett 3-3; Bagócsi Barbara 2; Ábrahám, Lázár Szilvia, Schmidt Erika, Simon Orsolya 1-1.
Kenyeres József: "Én szégyellem magam sokak helyett, nem tudom, mások is ezt teszik-e..."

Az utánpótlás együttesek mérkőzésén a második játékrészre teljesen leblokkolt váciak 22-42 (13-18) arányú vereséget szenvedtek. Két legeredményesebb gólszerzőnk: Barján Bianka 6, Laki Laura 5 találattal.