A papírformának megfelelően könnyû győzelmet aratott az Audi-ETO a Kiskunhalas ellen a női bajnokság rajtján. Az első negyedórát leszámítva az történt a pályán, amit a zöld-fehérek szerettek volna. Ráadásul a fiatalok is szóhoz jutottak, s gólokkal tették le névjegyüket.
Mindezek ellenére a ma 18 órakor kezdődő Vác elleni idegenbeli találkozó nem ígérkezik könnyûnek Görbiczék számára. Tisztában van ezzel Konkoly Csaba vezetőedző, aki azért bízik az újabb győzelemben.
„Mindenképpen óvatosságra int bennünket a Vác Cornexi ellen elért szoros eredménye, hiszen csak három góllal kaptak ki a váciak.
Ugyanakkor az is figyelmeztető, hogy nem szabad úgy átaludnunk a mérkőzés elejét, mint tettük azt a Kiskunhalas ellen. A lényeg, s ezt sulykoltam a lányokba a héten, hogy az első perctől kezdve agresszívan kell védekeznünk, s ebből minél eredményesebben támadnunk. Vasárnap a maradék negyvenöt percben megfeleltünk ennek a kívánalomnak, de Vácon visszaüthet a lazább kezdés. A bajnokság első fordulójában bebizonyosodott, hogy senki ellen nem lehet biztosra menni, teljes koncentrálásra van szükség a sikerhez" – vélekedett Konkoly Csaba, aki a Vác erényeiről a következőket mondta:
„Nagyon agresszív a védekezésük, különösen az öt plusz egyes, de a hatos fal is. Emellett a kapusteljesítmény is az átlagosnál jobb volt Székesfehérváron. A győri nevelésû Farkas Vera jól mozgatta irányítóként a csapatot, de a játékosállományt figyelembe véve nem hibázhatunk" – tette hozzá a szakvezető, aki ezúttal is minden játékosára számíthat.