Mint ismert, az MKSZ elnökségének döntése értelmében a tavalyi szezon végén nem volt kieső, a másodosztály Keleti és Nyugati csoportjából pedig az első kettő gárda feljutott az élvonalba. Így a 12 helyett idén már 16 csapat küzd majd meg egymással. Változik a bajnoki rendszer is, a 16 csapatot 2x8-as csoportra osztották (A, és B), majd a csoportok első 4 helyezettjei a felsőházi, az 5-8. helyezettek az alsóházi rájátszásba jutnak. Itt először oda-visszavágó körmérkőzéseket játszanak egymással, majd az 1-4. helyezettek az elődöntőkben három győzelemig tartó párharcban döntik el, hogy mely 2 csapat játssza a döntőt (amely szintén 3 győzelemig tart)

(...)

Győri ETO FKC

Tóth László tragikus távozásával Deáki István örökölte meg a vezetőedzői posztot és máris anyagi problémákkal kell szembenéznie. Nincs pénz a három külföldről érkező (Székely, Szabó, Vuckovic) nemzetközi játékengedélyének illetékbefizetésére (1.500€/fő) az EHF felé, így az első forduló(k)ban nélkülük állhat csak fel a legjobb nyolc közé vágyó ETO. Az utánpótlás válogatott szélső, Szalafai Gábor Dunaújvárosba, a tunéziai/román válogatott Majeri Zoltán Norvégiába igazolt.

Távozott: Szalafai Gábor (Dunaferr), Majeri Zoltán (Vestli IL), Harta Béla (visszavonul?), Schuch Timuzsin (Costanta), Dénes János (Százhalombatta)
Érkezett: Székely István (PAOK), Szabó Imre (Németország?), Gojko Vuckovic (Szerbia?), Józsa Tamás (Dunaferr)

(...)