Talán mondani sem kell, hogy rettentően nehéz találkozó vár Imre Vilmos együttesére, s bár a meccs esélyesei a házigazdák, mint azt csapatunk szakmai vezetője elmondta, a pontrablás reményét nem feladva várják az újabb rangadót.
Mielőtt azonban belekezdenénk az előzetesbe, kicsit vissza kell térnünk a Cornexi elleni meccsre – Imre Vilmos szerint ezen az összecsapáson "elég fegyelmezetlenül és görcsösen" játszott csapata. A gárda fiatal vezetőedzője honlapunknak elárulta, úgy érzi, túl nagy a bizonyítási vágy a csapatban – ezért játszottak a kelleténél több hibával lányok:
– Ahhoz, hogy az ETO otthonában eredményesek legyünk, mindenképpen le kell vetkőzni ezt a görcsösséget, s felszabadultan, minden teher nélkül kell játszanunk. A találkozó esélyese a remek erőkből álló hazai csapat, ám ez nem jelenti azt, hogy előre odaadjuk nekik a két bajnoki pontot – igenis meg fogunk küzdeni a sikerért. Ugyan a legutóbbi mérkőzésünk nem sült el igazán jól az ETO ellen, ám a felkészülési találkozókból nem szabad sok következtetést levonni.
Imre Vilmos az ellenfél taktikáját is "kalkulálta" honlapunknak nyilatkozva: mint mondta, arra számít, hogy az ETO ezúttal is megpróbálja már az elején magához ragadni a kezdeményezést – a legfontosabb feladat tehát, hogy csapatunk erélyesen állja útját a vendéglátók rohamának:
– A védelem eredményessége mellett rengeteg függ majd attól is, hogy miként tudjuk átjátszani, átlőni a győri falat. A küzdőszellemmel nem lesz gond – ezen a téren a Cornexi ellen sem lehetett panasz a gárdára –, s mivel még mindig csak az út elején járunk, biztos vagyok abban, hogy a játékunk is javulni fog.