A győriekben óriási a dac, hogy visszaszerezzék a koronát, és ennek tegnap a Dunaferr látta a kárát. Görbicz Anitáék ugyanis esélyt sem adtak ellenfelüknek a bajnoki rangadón. Az első félidőben hat góllal, 18-12-re vezettek, végül 33-28-ra nyerték meg a találkozót. Leginkább Bradeanu és Görbicz okozott problémát a dunaújvárosiaknak.
A román légiós kilenc, a magyar válogatott irányítója pedig nyolc gólt lőtt. Úgy tûnik tehát, hogy Győrben Róth Kálmán lemondása után ismét rend van. Konkoly Csaba vezetőedzővel eddig ugyanis százszázalékos a csapat. Konkoly Róth pályaedzője volt, és a szakember távozása lett az első számú edzője a győrieknek.
- A felkészülés ideje alatt is arra fektettük a legnagyobb hangsúlyt Róth Kálmánnal, hogy a csapat végigbírja az ilyen rangadókat. Taktikai fegyelmezetlenségek előfordultak ugyan a meccsen és gólokat is kaptunk emiatt, de az időkérések alkalmával megoldottuk ezeket a problémákat.
A Dunaferr elleni találkozón több olyan biztató jelet is láttam, amelyek azt mutatják, hogy a Győr a folytatásban is magabiztos játékra lesz képes rangos ellenfelekkel szemben - nyilatkozta Konkoly Csaba a www.kezilabda.info internetes szaklapnak.