A lányok az NB I-es ifjúsági bajnokságban a Fáy utcában 31:29-re verték a Vasast. Az előny végig a zöld-fehéreknél volt, és bár a második félidő elején kiegyenlítettek az angyalföldiek, megrázta magát a tizenegy gólos Németh Nedda irányította győri csapat és újra magabiztos vezetésre tett szert. A végén ugyan zsinórban négy gólt kaptak lányaink, de a győzelem nem volt kétséges.
 Az NB I/B-ben felemásra sikerült Tóth Lászlóné bemutatkozása az ETO kispadján. Fehérváron, a Kodolányi-Cornexi vendégeként az ifimeccsen három góllal (29:26) győzött együttesünk, amelynek legeredményesebb játékosa Barczi Annamária (7) volt. A felnőtt bajnokin már kilenc góllal is vezetett az ETO, a végén mégis a fehérváriak örülhettek egygólos győzelemnek (35:36). Drávai Gyöngyi tíz, Deáki Dóra és Németh Nedda hat-hat gólja is kevés volt a sikerhez. 
Az NB II nyitófordulójában Sárvárra látogattak lányaink. Hiába lőtt hat gólt Tóth Eszter (a felejthetetlen Tóth László és a győri utánpótlásban tevékenykedő Tóth Lászlóné lánya), így is súlyos, 29:20 arányú vereség lett a vége.
Megkezdődtek a küzdelmek a serdülő bajnokságban is, Hornyák Lajos tanítványai két mérkőzést játszottak, kettőt nyertek, gólkülönbségük imponáló: +29. A Tapolca hazai 32:13-as legyőzésében Hanczvikkel Zsanett (9) és Csóka Imola (8), a Veszprém feletti idegenbeli sikerben (28:18) pedig Deáki Dóra (9) és Kovacsics Anikó (6) vállalt főszerepet.

 A fiúk már három fordulón vannak túl az első osztályban, és továbbra is száz százalékosak! A múlt héten már beszámoltunk a Tata legyőzéséről, ezt követően Békésen egy gólzáporos mérkőzésen verték a hazaiakat (33:51), Iváncsik Ádám tizenegyszer, Németh Gábor hatszor volt eredményes. Balatonfüreden a felnőttek mérkőzéséhez hasonlóan komoly játékvezetői ellenszélben küzdött csapatunk - eredményesen. Szabó Balázs nyolcszor, Iváncsik Ádám hétszer mattolta az ellenfél kapusait, így végül hatalmas csatában egy góllal nyert az ETO (27:26).
A mérkőzés lefújását követően azonnal buszra szállt az együttes, hogy alig fél óra alatt átérjen a mintegy 40 kilométerre fekvő Várpalotára, ahol bemelegítés nélkül, a buszról "leesve" kellett NB II-es felnőtt bajnokin szerepelniük. Hihetetlen, ám mégis igaz: a várpalotai klub az ETO elöljáróinak kérése ellenére sem járult hozzá a találkozó elhalasztásához... A "bányászok" - Iváncsik Ádám és Antal Szabolcs hat-hat gólja ellenére - végül begyûjtötték a két pontot (29:37), ám valószínûleg kevés eséllyel pályáznak a bajnokság legsportszerûbb csapata címre.
 A serdülők két magabiztosan megnyert OSB-mérkőzésen vannak túl. Előbb a Magvassyban gázolták el a Várpalotát (34:22), majd Keszthelyről tértek haza 30 gólos győzelemmel (41:11). Előbbi mérkőzésen Baranyai Zsolt (10) és Rippert Bálint (8), utóbbin Vass Dániel (7) és Rippert Bálint (6) voltak a zöld-fehérek legeredményesebbjei.

Valamennyi találkozó jegyzőkönyve elérhető a Jövő/Utánpótlás/Eredmények útvonalon.